DJI Mavic Pro

Direct leverbaar

Slechts 11 over
EAN
6958265134364
€ 1.199,00 € 990,91
 • Ingeklapt heeft de Mavic Pro de grootte van een waterfles.
 • Zendbereik tot 7km
 • Vliegsnelheid: 62 km/u
 • Vliegtijd: 27 minuten
 • True 4K, volledig gestabiliseerd voor een soepele beeldweergave.
 • ActiveTrack, TapFly en andere slimme functies maken professioneel ogende video's moeiteloos
 • RC Kabel is niet bijgeleverd

DJI Mavic Pro

Ontmoet de DJI Mavic Pro: de kleine en krachtige drone van DJI. De DJI Mavic Pro verandert de lucht in jouw creatieve canvas. Hij klapt in tot een formaat van een waterfles, dus je neemt hem makkelijk overal mee naartoe. Maak video's en vlieg als een echte pro, door de eenvoudige en intelligente functies. Hierdoor kan je zorgeloos van een spannende vlucht genieten. De geadvanceerde 3-assige gimbal zorgt ervoor dat je van elk moment een lucht- foto of video moment kan maken. Alle geavanceerde opties bedien je met één tik van je vinger. Net zoals de Phantom 4, heeft de DJI Mavic Pro ook een sportmodus waardoor je snelheden kan bereiken van 62 km/u (!)

Compact en makkelijk vervoerbaar

De DJI Mavic Pro heeft vier inklapbare armen en evenzo opvouwbare propellers. Indien volledig ingeklapt en opgevouwen is de drone 198 (L)x 83 (B) x 83 (H) mm groot en weegt 743g, waardoor het vervoer van deze drone een simpele klus is.

De camera

De DJI Mavic Pro heeft een geminiaturiseerde, ultra-precieze 3-assige gimbal, zodat er zelfs bij hoge snelheden vloeiende video's en scherpe foto's kunnen worden vastgelegd. De camera heeft een kijkhoek van 90 graden en kan zowel in landscape- als portretmodus gebruikt worden. Dit is volgens DJI ideaal voor de selfie lovers! De camera kan in 4K opnemen met 30 FPS, of in 1080p in 60 FPS en zelfs 120 FPS in slow-motion. De camera schiet foto's met 12 Megapixels met een maximale exposure van 8 seconde. Er wordt geen Electronic Image Stabilization gebruikt dat ervoor zorgt dat alle beelden in 4K zijn. Tevens is de camera supported voor Adobe DNG RAW.

Gesture Mode

De DJI Mavic Pro herkent handgebaren, waardoor je selfies zoals nooit tevoren maakt. In Gesture Mode, zal de DJI Mavic Pro met de neus naar je toe draaien en hoef je hem alleen een gebaar te geven om de foto te maken. De DJI Mavic Pro zal jouw gebaar herkennen en kort hierna een foto maken.

De batterij en vliegtijd

De DJI Mavic Pro vliegt eigenlijk veel langer dan je zou verwachten door zijn compacte formaat. De DJI Mavic Pro is in staat om maximaal 27 minuten te vliegen en een maximale afstand van 13 km af te leggen, met behulp van zijn krachtige, high-efficiency motoren.

Active-Track

De DJI Mavic Pro beschikt over Active-Track dat werkt doormiddel van de camera's in de drone. Wanneer een object of persoon geselecteerd wordt in de app, zal de drone er een 3D object van maken. De camera van de DJI Mavic Pro kunnen met een foto herkenningsalgoritme een object of persoon identificeren en deze volgen. Dit is mogelijk vaan een groote of hoge afstand, die je zelf kunt bepalen op de controller. 

 • Trace:
  Stel je voor dat je door een prachtig bloemenveld heen loopt en je dit in 360º wil vastleggen. De DJI Mavic Pro is in staat om standaard achter of voor de piloot te vliegen door middel van de trace modus. Met een slider knop in de DJI GO app, kan je de DJI Mavic Pro de opdracht geven. Ook is het mogelijk om percentsgewijs aan te geven met welke snelheid hij jou zal omcirkelen. 
 • Profile
  Stel de DJI Mavic Pro in op profile modus om je drone je zijde te laten blijven vliegen. Stel je voor dat je over de pier van een prachtige haven loopt, de DJI Mavic Pro zal dan vanaf de zijkant blijven volgen zodat de perfecte hoek wordt vastgelegd. 
 • Spotlight
  Zet jezelf in de spotlight door de DJI Mavic Pro in deze modus te zetten. De drone zal dan ten aller tijden zijn neus samen met de camera op jou gericht hebben.

Wat is het verschil tussen de DJI Mavic Pro en de DJI Mavic Pro Fly More Combo?

Er bestaat geen verschil tussen de DJI Mavic Pro en de DJI Mavic Pro Fly More Combo in de soft- en hardware bij DroneLand. Het enige verschil is dat bij de DJI Mavic Pro Fly More Combo meer accessoires geleverd worden. Hierdoor weet je zeker dat je altijd je DJI Mavic Pro klaar hebt staan voor gebruik. Bij de DJI Fly More Combo krijg je twee extra batterijen, een battery charging hub, oplader voor in de auto, een batterijen-naar-powerbank adaptor en een schoudertas. 

Je kan de DJI Mavic Pro Fly More Combo in de DroneLand webshop kopen. 


DJI Mavic Pro DJI Mavic Pro Fly More Combo

- DJI Mavic Pro
- 1x Intelligent Flight Battery
- Gimbal Cover
- Afstandsbediening
- Oplader
- Oplaadkabel
- 6x Propellor
- Micro USB Kabel
- Gimbal Clamp
- MicroSD Card 16 GB
- RC Cable Slider
- Gebruiksaanwijzing

- DJI Mavic Pro
- 1x Intelligent Flight Battery
- Gimbal Cover
- Afstandsbediening
- Oplader
- Oplaadkabel
- 6x Propellor
- Micro USB Kabel
- Gimbal Clamp
- MicroSD Card 16 GB
- RC Cable Slider
- Gebruiksaanwijzing
- 2x Extra Batterij 
- Battery Charging Hub
- Oplader voor in de auto
- Batterij-naar-powerbank adaptor
- Schoudertas


Meer informatie
KleurGrijs
Drone TypeQuadcopter (4 motoren)
ModelMavic Pro
MerkDJI
Gewicht (incl. batterijen) (gram)743
Camera MountingVast
Camerasensor1/2.3" (6.17 X 4.55 mm)
Camera stabilisation3-assig Electronisch
In de doos1x Batterij, 1x Afstandsbediening, 6x Propeller, 16GB Geheugenkaart, Camera, Lader, Stroom Kabel, Gimbal Lock, Micro USB Kabel, RC Cable Lightning Connector, RC Cable Standard Mirco USB Connector, RC Cable USB Type-C Connector, RC Cable Slider
Koffer of tasGeen
Vliegsnelheid (m/s)18
Vliegtijd (min)27
Intelligent flight modesActive Track, Beginner Mode, Cinematic Mode, Fixed-Wing Mode, Follow Me, Gesture Mode, Point of Interest, Tapfly, Terrain Follow, Tripod Mode
Megapixel12.4
Object ontwijkingVoorkant, Onderkant
Video bereik (m)7000
Compatible met de DJI GogglesJa
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!