DJI Phantom 4 Pro+

Nog maar 7 over

Slechts 7 over
EAN
6958265138331
€ 1.999,00 € 1.652,07
 • Geïntegreerde 5.5 inch 1080p display op afstandsbediening
 • f2.8 diafragma
 • 30 min. vliegtijd
 • 5 richtingen aan obstacle detections/ avoidance
 • 4K 60fps/ 100 Mbps video
 • 20 megapixel foto's
 • Intelligente vlieg en tracking modi

DJI Phantom 4 Pro+

Een brilliante camera, een toestel waarop je volledig kunt vertrouwen en de intelligentie om elk schot cinematisch te maken. De Phantom 4 Pro beschikt over al deze punten en nog veel meer. De camera van de Phantom 4 Pro+ heeft een f2.8 diafragma, een mechanische sluiter en een grote 1-inch sensor. Dit gecombineerd levert helderdere en meer gedetailleerde beelden. Zowel professionele als vergevorderde piloten kunnen nu cinematische 4K beelden opnemen met een hoge bitrate (100 Mbps), geadvanceerdere compressie en een breder dynamisch bereik. 4K 60fps opnamens geven je adembenemende, zeer gedetailleerde slow-motion lucht video's. Keer op keer.

De Phantom 4 Pro is net zo bedreven in het maken van foto's als bij het vastleggen van video's. De camera legt elk klein detail vast met 20 megapixels. De krachtige mechanische sluiter speelt een belangrijke rol bij het vastleggen van onvervormde foto's, hij elimineert namelijk de vervorming die bij andere camera's onstaat tijdens het fotograferen van een snel bewegend object of tijdens het fotograferen bij hoge snelheden. Al het bovenstaande maakt de Phantom 4 Pro de meest geadvanceerdere lucht-camera van deze tijd.


Geadvanceerde afstandsbediening

Op de afstandsbediening die je bij de '+' uitvoering krijgt zit een geintegreerd 5.5-inch ultra helder beeldscherm. Dit hoog luminantie beeldscherm is meer dan twee keer zo helder als het beeldscherm van bijvoorbeeld je smartphone of tablet. Zelfs in direct zonlicht kun je alle belangrijke informatie in één oogopslag zien. De afstandsbediening beschikt over de nieuwe DJI Lightbridge Techology. De DJI Lightbridge Technology detecteert automatisch storingen (in de frequentie) en schakelt bij opstijgen automatisch van 2.4 GHz naar 5.8 GHz om recht door storingen heen te snijden. Deze intelligente functie zorgt voor betrouwbaarheid en een sterke verbinding tussen het toestel en de afstandsbediening.

Active Track

Active track is nu uitgebreid door drie intelligente flight modi;

 • Profile: Profile volgt het onderwerp horizontaal vanuit elke hoek.
 • Spotlight: Spotlight vergendeld de gimbal camera op het onderwerp terwijl je vrij kan rondvliegen.
 • CircleIn deze modi zal het toestel in, je raad het al, een circel om je heen vliegen. Je kunt de snelheid waarmee het toestel je omcircelt procentsgewijs aanpassen.
 • Reverse Tapfly

Obstacle avoidance

Het vliegen met de Phantom 4 Pro is nu risico-vrij. Achterwaarste visuele sensoren zijn toegevoegd aan het toestel. De achter-sensoren gecombineerd met de voorwaarts-, neerwaarts- en infraroodsensoren aan de zijkant geeft het toestel 5 richtingen voor het detecteren van obstakels. Mocht de verbinding tussen jou en het toestel verbroken worden, dan zal het toestel automatisch terug naar het home-point keren terwijl hij gelijktijdig obstakels ontwijkt. Het toestel zal zelfs langs de origineel gevlogen route terugkeren totdat het signaal weer teruggewonnen is.

Batterij

Elke minuut in de lucht telt. De vliegtijd van het toestel is door de nieuwe hoge capaciteit batterij verlengd naar een impressief maximum van 30 minuten. Als het op snelheid aankomt is de Phantom 4 Pro 16 km/u sneller. De obstakel avoidance functies zijn ook tijdens de snelle vlucht actief, de snelle vlucht is dus ook veilig en betrouwbaar.

Met zijn krachtige camera, 1-inch sensor, ultra heldere monitor, obstacle avoidance en intelligentie is de Phantom 4 pro een professioneel luchtfotografie platform beschikbaar voor piloten over de hele wereld, tegen een zeer betaalbare prijs.

Wat is het verschil tussen de Phantom 4 Pro en de Phantom 4 Pro+?

De Phantom 4 Pro en de Phantom 4 Pro+ verschillen niet in specificaties van de drone, maar verschillen in de bijgeleverde afstandsbediening. De Phantom 4 Pro+ heeft een geüpgraded afstandsbediening, waardoor het vliegen van de Phantom 4 Pro nog aangenamer wordt. De afstandsbediening van de Phantom 4 Pro+ heeft een geintegreerd 5.5-inch ultra helder beeldscherm. Dit hoog luminantie beeldscherm is meer dan twee keer zo helder als het beeldscherm van bijvoorbeeld je smartphone of tablet. Zelfs in direct zonlicht kun je alle belangrijke informatie in één oogopslag zien. 

Je kan de Phantom 4 Pro in de DroneLand webshop bestellen. 

Wat is het verschil tussen de Phantom 4 Pro+ en de Phantom 4 Pro+ Combo?

De Phantom 4 Pro+ wordt geleverd met één batterij. Je kunt daardoor op één lading 30 minuten vliegen. Is dit niet genoeg en wil je langer in één stuk door vliegen? Dan is de Phantom 4 Pro+ Combo geschikt voor jou! In deze combo ontvang je nu, in plaats van twee extra Intelligent flight batteries, vier extra flight batteries. Hierdoor vlieg je in plaats van 30 minuten, 150 minuten! 

Je kan de Phantom 4 Pro+ Combo in de DroneLand webshop bestellen. 

Wat is het verschil tussen de Phantom 4 Pro/Pro+ Combo en de Phantom 4 Pro/Pro+ Obsidian Combo?

Het verschil tussen de Phantom 4 Pro/Pro+ Combo en de Phantom 4 Pro/Pro+ Obsidian Combo is de hoeveelheid en het soort batterij dat je bij je drone ontvangt. Bij de Obsidian Combo ontvang je twee extra intelligente high capacity batterijen en dus een totaal van 3 high capacity batterijen. Bij de Phantom 4 Pro/Pro+ Combo ontvang je 5 reguliere intelligente batterijen. De High Capacity batterij heeft 5830 mAh en 89.2 Wh. Reguliere batterijen hebben een capaciteit van capaciteit van 5350 mAh en 81.3 Wh. 

Je kan de Phantom 4 Pro ComboPhantom 4 Pro+ Obsidian Combo en de Phantom 4 Pro Obsidian Combo in de DroneLand webshop bestellen. 


DJI Phantom 4 DJI Phantom 4 Advanced DJI Phantom 4 Advanced+ DJI Phantom 4 Pro DJI Phantom 4 Pro+ DJI Phantom 4 Pro+ Combo
Vliegtijd per batterij 28 min. 30 min. 30 min. 30 min. 30 min.  30 min. 
Vliegsnelheid 20 m/s 20 m/s 20 m/s 20 m/s 20 m/s 20 m/s
Zendbereik 5 km 7 km 7 km 7 km 7 km 7 km
Megapixels 12.4 20 20 20 20 20
Videokwaliteit 4K / 30 fps 4K / 60 fps 4K / 60 fps 4K / 60 fps 4K / 60 fps 4K / 60 fps
Vliegmodi

TapFly
ActiveTrack

TapyFly
ActiveTrack
Draw
Gesture Mode
Return-to-Home
Tripod Mode
Terrain Follow
TapyFly
ActiveTrack
Draw
Gesture Mode
Return-to-Home
Tripod Mode
Terrain Follow
TapyFly
Reverse TapFly
ActiveTrack
Draw
Gesture Mode
Return-to-Home
Tripod Mode
Terrain Follow

TapyFly
Reverse TapFly
ActiveTrack
Draw
Gesture Mode
Return-to-Home
Tripod Mode
Terrain Follow
TapyFly
Reverse TapFly
ActiveTrack
Draw
Gesture Mode
Return-to-Home
Tripod Mode
Terrain Follow
Obstacle avoidance 0.7 - 15 m 0.7 - 30 m 0.7 - 30 m 0.7 - 30 m 0.7 - 30 m 0.7 - 30 m
Afstandsbediening 2.4 GHz. 
No screen
2.4 GHz
No screen
2.4 GHz.
Integrated screen
2.4GHz and 5.8GHz
No screen
2.4 GHz and 5.8 GHz
Integrated Illuminated 5.5 Inch 1080p display
2.4 GHz and 5.8 GHz
Integrated Illuminated 5.5 Inch 1080p display
Batterijen 1x 1x 1x 1x 1x 5x


Meer informatie
KleurWit
Drone TypeQuadcopter (4 motoren)
ModelPhantom 4 Pro / Pro+
MerkDJI
Gewicht (incl. batterijen) (gram)1388
Camera MountingVast
Camerasensor1" (12.80 X 9.60 mm)
Camera stabilisation3-assig Electronisch
In de doos1x Batterij, 1x Afstandsbediening, 8x Propeller, 16GB Geheugenkaart, Camera, Koffer, Lader, Stroom Kabel, Gimbal Lock, Micro USB Kabel, USB OTG Cable
Koffer of tasCase
Vliegsnelheid (m/s)20
Vliegtijd (min)30
Intelligent flight modesActive Track, Beginner Mode, Gesture Mode, Tapfly, Terrain Follow, Tripod Mode, Waypoints
Megapixel20
Object ontwijkingVoorkant, Achterkant, Zijkanten, Onderkant
Video bereik (m)7000
Compatible met de DJI GogglesJa
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!