DJI Phantom 4 Pro+

Momenteel niet op voorraad
Slechts 10 over
EAN
6958265138331
€ 1.999,00 € 1.652,07
  • f2.8 diafragma
  • 30 min. vliegtijd
  • 5 richtingen aan obstacle detections/ avoidance
  • 4K 60fps/ 100 Mbps video
  • 20 megapixel foto's
  • Intelligente vlieg en tracking modi

DJI Phantom 4 Pro+


(Deze uitvoering omvat een geintegreerd beeldscherm op de afstandsbediening)


Een brilliante camera, een toestel waarop je volledig kunt vertrouwen en de intelligentie om elk schot cinematisch te maken. De Phantom 4 Pro beschikt over al deze punten en nog veel meer. De camera van de Phantom 4 Pro+ heeft een f2.8 diafragma, een mechanische sluiter en een grote 1-inch sensor. Dit gecombineerd levert helderdere en meer gedetailleerde beelden. Zowel professionele als vergevorderde piloten kunnen nu cinematische 4K beelden opnemen met een hoge bitrate (100 Mbps), geadvanceerdere compressie en een breder dynamisch bereik. 4K 60fps opnamens geven je adembenemende, zeer gedetailleerde slow-motion lucht video's. Keer op keer.

De Phantom 4 Pro is net zo bedreven in het maken van foto's als bij het vastleggen van video's. De camera legt elk klein detail vast met 20 megapixels. De krachtige mechanische sluiter speelt een belangrijke rol bij het vastleggen van onvervormde foto's, hij elimineert namelijk de vervorming die bij andere camera's onstaat tijdens het fotograferen van een snel bewegend object of tijdens het fotograferen bij hoge snelheden. Al het bovenstaande maakt de Phantom 4 Pro de meest geadvanceerdere lucht-camera van deze tijd.


Geadvanceerde afstandsbediening

Op de afstandsbediening die je bij de '+' uitvoering krijgt zit een geintegreerd 5.5-inch ultra helder beeldscherm. Dit hoog luminantie beeldscherm is meer dan twee keer zo helder als het beeldscherm van bijvoorbeeld je smartphone of tablet. Zelfs in direct zonlicht kun je alle belangrijke informatie in één oogopslag zien. De afstandsbediening beschikt over de nieuwe DJI Lightbridge Techology. De DJI Lightbridge Technology detecteert automatisch storingen (in de frequentie) en schakelt bij opstijgen automatisch van 2.4 GHz naar 5.8 GHz om recht door storingen heen te snijden. Deze intelligente functie zorgt voor betrouwbaarheid en een sterke verbinding tussen het toestel en de afstandsbediening.

Active Track

Active track is nu uitgebreid door drie intelligente flight modi;

Profile
Profile volgt het onderwerp horizontaal vanuit elke hoek.

Spotlight
Spotlight vergendeld de gimbal camera op het onderwerp terwijl je vrij kan rondvliegen.

Circle
In deze modi zal het toestel in, je raad het al, een circel om je heen vliegen. Je kunt de snelheid waarmee het toestel je omcircelt procentsgewijs aanpassen.

Tapfly is ook verbeterd. Het is nu de mogelijk om Reverse TapFly te gebruiken, ideaal voor aerial selfies.

Obstacle avoidance

Het vliegen met de Phantom 4 Pro is nu risico-vrij. Achterwaarste visuele sensoren zijn toegevoegd aan het toestel. De achter-sensoren gecombineerd met de voorwaarts-, neerwaarts- en infraroodsensoren aan de zijkant geeft het toestel 5 richtingen voor het detecteren van obstakels. Mocht de verbinding tussen jou en het toestel verbroken worden, dan zal het toestel automatisch terug naar het home-point keren terwijl hij gelijktijdig obstakels ontwijkt. Het toestel zal zelfs langs de origineel gevlogen route terugkeren totdat het signaal weer teruggewonnen is.

Batterij

Elke minuut in de lucht telt. De vliegtijd van het toestel is door de nieuwe hoge capaciteit batterij verlengd naar een impressief maximum van 30 minuten. Als het op snelheid aankomt is de Phantom 4 Pro 16 km/u sneller. De obstakel avoidance functies zijn ook tijdens de snelle vlucht actief, de snelle vlucht is dus ook veilig en betrouwbaar.

Met zijn krachtige camera, 1-inch sensor, ultra heldere monitor, obstacle avoidance en intelligentie is de Phantom 4 pro een professioneel luchtfotografie platform beschikbaar voor piloten over de hele wereld, tegen een zeer betaalbare prijs.


De wereld is klaar voor jouw idee.

Meer informatie
KleurWit
Drone TypeQuadcopter (4 motoren)
ModelPhantom 4 Pro / Pro+
MerkDJI
Camera MountingVast
Camerasensor1" (12.80 X 9.60 mm)
Camera stabilisation3-assig Electronisch
In de doosLader, 1x Batterij, 1x Afstandsbediening, 8x Propeller, Koffer, Camera, 16GB Geheugenkaart, Micro USB Kabel, Mobile Device Holder, Gimbal Lock, Afstandsbediening oplaadkabel
Koffer of tasCase
Vliegsnelheid (m/s)20
Vliegtijd (min)30
Intelligent flight modesFollow me, Point of interest, Home lock, Course lock, Way points, Active track, Tapfly, Reverse Tapfly, Beginner mode
Megapixel20
Object ontwijkingVoorkant, Achterkant, Zijkanten, Onderkant
Video bereik (m)7000