DJI Goggles

Momenteel niet op voorraad
EAN
6958265142635
€ 549,00 € 453,72

De DJI Goggles is de nieuwe accesoire van DJI. Het is een must-have voor DJI drone eigenaren. Met de DJI Goggles kan je het volgende:

  • Vlieg in First Person View (FPV)
  • 1080p en 60 fps op korte afstanden
  • 720p en 30 fps op lange afstanden
  • Minimale latency
  • Compatible met  de meeste DJI drones: Mavic Pro, Phantom 3 Advanced, Phantom 4, Inspire 2, Spark etc. via de HDMI poort.

DJI Goggles

De DJI Goggles is nu beschikbaar in de DroneLand websop. De DJI Goggles is een comfortabele bril speciaal ontworpen voor het naadloos FPV-vliegen met DJI producten. De bril combineert ultra-hoge kwaliteit schermen, ver bereik, storingsvrije connectiviteit en directe controle over foto- en videoopname. Door intelligente vliegmodi zoals ActiveTrack, TapFly, Terrain Follow, Cinematic Mode en TriPod mode heb je een compleet nieuwe manier om FPV te vliegen en professionele beelden vast te leggen.

De DJI Goggles heeft twee high-definition beeldschermen met een resolutie van 3840x1080. Deze resolutie is meer dan twee keer zo hoog dan de gebruikelijke beeldschermen van andere FPV-brillen.

Maximale videokwaliteit, minimale latency

De DJI Goggles zorgen voor minimale latency, waar veel andere FPV-brillen stellen videokwaliteit als prioriteit stellen en dan vergeten  dat latency ook een belangrijke factor speelt bij het FPV-vliegen. DJI's manier om latency tegen te gaan is de Ocusync-technologie. Dankzij de Ocusync technologie heeft DJI geen compromis hoeven maken en ontvang je 720p 60fps video over een lange afstand en 1080p 30fps video over een korte afstand. Door Ocusync is het ook mogelijk om vier apparaten tegelijkertijd aan te sluiten, door deze functie kun je je vlucht in real-time met vrienden delen via hun DJI Goggles of smart device.

Nieuwe Intelligent Flight Mode

DJI heeft speciaal voor DJI Goggles een nieuwe Intelligent Flight Mode ontworpen: Fixed-Wing Mode. In deze modus draait het toestel niet naar links of rechts, hij vliegt recht naar voren met genoeg rotatiebeweging om een realistische vlucht te simuleren. In combinatie met Head Tracking Mode kun je je hoofd gebruiken om de Mavic Pro te bedienen. Een AR voorspellingsfunctie in de Fixed-Wing Mode maakt gebruik van deze modus in complexe omgevingen veiliger. Andere Intelligent Flight modes omvatten Terrain Follow, ActiveTrack, TapFly, Cinematic Mode en Tripod Mode.

Touchscreen

Tijdens het dragen van de DJI Goggles heb je nogsteeds toegang tot de belangrijkste Intelligent Flight Modes. Je kunt gemakkelijk door de modi en instellingen navigeren door te vegen en tikken over het touchscreen dat in de rechterzijde van de bril verwerkt zit. Het navigeren door de modi en instellingen kan ook gedaan worden via de 5D knop van de afstandsbediening van de Mavic Pro.

Draagcomfort en aanpasbaarheid

De combinatie van een stijve hoofdband en een zachte voering aan de binnenzijde resulteert in een comfortabele pasvorm. Je kunt de hoofdband naar de vorm van je hoofd aanpassen middels een draaibare knop, zo kun je hem gemakkelijk strakker of losser draaien. Het schermgedeelte van de bril bevat een 'Interpupillary' knop. Middels de Interpupillary knop kun je de afstand tussen je ogen en het beeldscherm naar voorkeur aanpassen.

Compatibiliteit

DJI Goggles is compatibel met een breed scala aan de nieuwere DJI toestellen. De bril werkt draadloos met de Mavic Pro en ondersteunt ook nieuwere modellen zoals de Phantom 3 Advanced, Phantom 4, Inspire 2 etc. via de HDMI poort op de bijhorende afstandsbediening. In combinatie met de DJI Spark, heb je de Goggles Micro USB OTG Cable nodig. Een geintegreerde SD kaart stelt je in staat foto's en video's van het toestel te downloaden.

HDMI Input

De geintegreerde HDMI input kan gebruikt worden om de feed van een externe monitor of televisie te bekijken, film te kijken of video spelletjes te spelen. Door een universele 3mm audio poort heb je de mogelijkheid om een koptelefoon op de DJI Goggles aan te sluiten om audio te krijgen.

Meer informatie
Kleur Wit
Drone Type N/A
Model Inspire 1, Inspire 1 v2.0, Inspire 1 Pro, Inspire 1 Raw, Inspire 1 Pro Black Edition, Inspire 2, M100, M600 / M600 Pro, Mavic Pro, Phantom 3 Advanced, Phantom 3 Professional, Phantom 4, Phantom 4 Pro / Pro+
Merk DJI
Camera Mounting N/A
Camerasensor N/A
Camera stabilisation N/A
In de doos N/A
Koffer of tas N/A
Vliegsnelheid (m/s) N/A
Vliegtijd (min) N/A
Intelligent flight modes N/A
Megapixel N/A
Object ontwijking N/A
Video bereik (m) N/A
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!