DJI Inspire 2 Premium Combo

Op bestelling leverbaar
(ongeveer 2 werkweken)
EAN
DJI_COM_000020
€ 7.098,00 € 5.866,12
 • Inclusief Zenmuse X5S en CinemaDNG & Apple ProRes Activation Keys
 • 25-27 min. vliegtijd
 • 3.5km effectief bereik
 • 5.2K/ 4K video resolutie
 • 30m sensor bereik
 • 1080p live view
 • Topsnelheid van 94km/u
Pas DJI Inspire 2 Premium Combo aan
1 x DJI Inspire 2 (L) With Licenses Without Gimbal Camera   + € 0,00 € 0,00
1 x DJI Zenmuse X5S   + € 0,00 € 0,00

* Verplichte velden

Jouw aanpassing
Koop DJI Inspire 2 Premium Combo DroneLand
DJI Inspire 2 Premium Combo

Op voorraad

€ 7.098,00 € 5.866,12

Samenvatting

  DJI Inspire 2 Premium Combo met Zenmuse X5S en DJI License Keys

  De DJI Inspire 2 Premium is een pakket van producten waardoor je cinematische beelden volledig tot hun recht komen. In het combo pakket ontvang je o.a. de Zenmuse X5S, waarmee je beelden in 5.2K/30fps en 4K/60fps kan schieten. De bijgeleverde permanent geactiveerde DJI License Keys zorgen ervoor dat je gebruik kan maken van CineCore 2.0 op je DJI Inspire 2. Hierdoor kan je de videobeelden in geavanceerde post-productie Hollywoord-achtige beelden bewerken en behalen, in de formaten CinemaDNG RAW, Apple ProRes.

  In slechts 4 seconden bereikt de DJI Inspire 2 Premium Combo 80km/u en met een topsnelheid van 94 km/u is de Inspire 2 Premium Combo de snelste drone die DJI ooit gemaakt heeft. De twee hoge-capaciteit batterijen zorgen voor een maximale vliegtijd van 27 minuten (met de Zenmuse X4S camera). Ook is de DJI Inspire 2 Premium Combo voorzien van zelfverhitting technologie, waardoor het mogelijk is om ook bij lage temperaturen te vliegen. FlightAutonomy is vernieuwd en speciaal ontwikkeld voor de Inspire 2 Premium Combo. Het toestel is voorzien van obstacle avoidance in twee richtingen en beschikt over nieuwe Intelligent Flight Modes. Het geupgraded video transmissie systeem heeft een dubbele signaal frequentie, twee kanalen en streamt video tegelijkertijd via de onboard FPV camera en de primaire camera.

  Het premium combo pakket 

  • DJI Inspire 2 met geactiveerde DJI License Keys: CinemaDNG & Apple ProRes Activation Keys
  • Zenmuse X5S Gimbal en Camera
  • Afstandsbediening
  • 8x Propellers
  • 2x Intelligent TB50 Flight Battery 
  • 1x Battery Charger
  • 1x 16GB MicroSD Card
  • 1x Charging Hub
  • 1x Power Cable
  • 1x USB Cable (with Double A Ports)
  • 1x Vision System Calibration Plate
  • 3x Gimbal Damper
  • 2x Propeller Mounting Plates
  • 1x Carrying Case
  • 2x Battery Insulation Stickers Set

  Cinecore 2.0

  Cinecore 2.0 is het geïntegreerde beeldverwerkingssysteem van de Inspire 2 Premium Combo en zit verwerkt in de neus van het toestel. Dit beeldverwerkingssysteem stelt je in staat om beelden vast te leggen in maximaal 5.2K in CinemaDNG, Apple ProRes en meer. CineCore 2.0 is compatibel met de Zenmuse X4S en Zenmuse X5S, mits aangesloten via de toegewijde gimbal-poort. Je kunt 5.2K opnemen met 30fps en 4K met 60fps.

  Specifieke kenmerken van Cinecore 2.0;

  • H.265 / H.264 100Mbps
  • PIV
  • NVMe SSD PCIe 3.0
  • Oversampling Video
  • FAT32/exFAT
  • 20fps continuous Burst
  • 3DLUT
  • 3DNR

  Sense and Avoid

  De Inspire 2 Premium Combo is voorzien van een systeem dat gedurende de vlucht obstakels detecteert en indien nodig kan ontwijken. Obstacle avoidance kan 30 meter onder- en voor zich uit scannen en is effectief tot op een maximale snelheid van 54km/u. Tevens beschikt de Inspire 2 Premium Combo over opwaarts gerichte infrarood sensoren, die tot maximaal 5 meter boven het toestel obstakels kunnen detecteren. Het gehele detecteer en ontwijk systeem is actief gedurende de normale vlucht, RTH (return to home) en alle Intelligent Flight Modi.

  Spotlight Pro

  De drones in de DJI Inspire 2 series zijn voorzien van de flight modus Spotlight Pro. Dit is een nieuwe intelligente tracking modus die ervoor zorgt dat je geen tweede cameraman meer nodig hebt om complexe beelden vast te leggen. De modus gebruikt geadvanceerde 'visual tracking' algoritmes om tijdens het vliegen op een onderwerp te focussen. De camera zal vervolgens het onderwerp blijven volgen ongeacht de richting waar je Inspire 2 Premium Combo in vliegt. Als de gimbal zijn draaigrens nadert, zal de Inspire 2 Premium Combo vanzelf bijdraaien zodat je ongehinderd kan blijven filmen.

  Spotlight Pro heeft twee standen, Quick mode en Composition Mode. In Quick Mode hoef je alleen maar een onderwerp te selecteren en de gimbal zal vervolgens het gekozen onderwerp direct volgen. In Composition Mode selecteer je het onderwerp en een specifiek gebied, zodra het onderwerp het ingestelde gebied betreedt, zal de gimbal vervolgens direct het onderwerp volgen. De gimbal kan tijdens het volgen ook handmatig bijgestuurd worden. Spotlight Pro is beschikbaar in alle Intelligent Flight Modes inclusief Activetrack, TapFly, Waypoint en Point of Interest.

  Intelligent Flight Modes

  Naast Spotlight Pro heb je ook nog andere Intelligent Flight- en shooting modes ter beschikking. Obstacle Avoidance is geoptimaliseerd wanneer je Point of Interest en Waypoint gebruikt. Complexe shots zijn nu makkelijk en herhaalbaar. Andere intelligent flight modes zijn: QuickSpin, TapFly en ActiveTrack, deze modi maken uitdagende shots simpel en toegankelijk.

  • TapFly
   De 2-assige onboard FPV camera is eigenlijk een toegewijde TapFly camera. In deze modus scant de FPV camera de omgeving en aan de hand van verzamelde gegevens word er intern een 3D map aangemaakt. Tik een locatie aan op het beeldscherm en de Inspire 2 Premium Combo zal vervolgens langs deze route vliegen. In deze modus kun je je volledig focussen op het bedienen van de gimbal.
  • ActiveTrack:
   Activetrack herkent automatisch een scala aan objecten zoals boten, auto's, fietsen, mensen etc. De DJI Inspire 2 Premium Combo kan door deze intelligent flight modes zeer nauwkeurig en veilig te werk gaan, terwijl de obstakels vermeden worden. 

  Smart Return Home

  De voor- en opwaarts gerichte sensoren van de Inspire 2 Premium Combo creëren tijdens het vliegen een real-time 3D kaart van de gevlogen vliegroute. Deze 3D map wordt vervolgens in het toestel opgeslagen en onthouden. Wanneer het videotranmissie signaal verloren gaat (en Smart Return Home ingeschakeld is), zal de Inspire 2 Premium Combo via de oorspronkelijke route terugvliegen naar het ingestelde Home Point. Tijdens de vlucht terug naar het ingestelde Home Point kan de Inspire 2 obstakels tot wel 200m van zich vandaan herkennen en vervolgens de route hierop aanpassen.

  Video Transmissiesysteem

  De Inspire 2 Premium Combo is in het bezit van de bekroonde DJI Lightbridge technologie. Hierdoor heb je een effectieve tranmissie afstand van ongeveer 3.5km. Het video transmissiesysteem geeft je een real-time live view van de vlucht in 1080p en 720p. Piloten hebben de mogelijkheid om te schakelen tussen de 2.4GHz en 5.8GHz* frequentieband om door geruis heen te snijden, dat resulteert in een betere signaal stabiliteit. *5.8GHz transmissie is in bepaalde regio's niet beschikbaar door plaatselijke regelgevingen.


  Wat is het verschil tussen de DJI Inspire 2, Inspire 2 RAW en de Inspire 2 Premium Combo?

  Het verschil tussen de DJI Inspire 2, Inspire 2 RAW en de Inspire 2 Premium Combo is niet het toestel of de software, maar de producten die je er bijgeleverd krijgt als je bij DroneLand je Inspire 2 bestelt. De DJI Inspire 2 Premium Combo is het meest uitgebreide pakket dat bij DroneLand verkrijgbaar is. In dit pakket onvang je naast de Inspire 2 ook de Zenmuse X5S camera. Deze camera maakt video's in 5.2K/30 fps of 4K/60 fps en foto's in 20.8 Megapixels. Tevens is de Zenmuse X5S in staat om video's in verschillende formaten op te nemen, zoals de RAW, ProRes, MOV en MP4. Hierdoor weet je zeker dat je het juiste formaat voor je eigen productie hebt. Naast de Zenmuse X5S camera. zal in dit pakket ook DJI License keys ontvangen. Deze DJI license keys zorgen ervoor dat de Cinecore 2.0 in staat is om in nog meer verschillende professionele formaten op te nemen. Enkele van deze formaten zijn de CinemaDNG en Apple ProRes. 

  Wanneer je de Inspire 2 RAW bij DroneLand koopt, krijg je naast de Inspire 2 en de DJI License keys ook een Cedence remote controller. De Zenmuse X5S camera is in dit pakket niet bijgeleverd. Mocht je een camera willen gebruiken in combinatie met de DJI Inspire 2, kan je of de Zenmuse X5S los erbij kopen of het DJI Inspire 2 Premium Combo pakket kopen. Echter, het DJI Inspire 2 Premium Combo pakket wordt niet geleverd met een Cendence remote controller. De Cendence remote controlloer is speciaal ontworpen om de DJI Inspire 2, de Tracktenna en de CrystalSky met elkaar te combineren. Ook zijn de meeste onderdelen van de Cendence remote controller modulair, zodat de controller aangepast kan worden naar je eigen voorkeuren. 

  De DJI Inspire 2 RAW en de DJI Inspire 2 zijn in de DroneLand webshop te vinden. 

  Wat is het verschil tussen de DJI Inspire 1 RAW/Pro, DJI Inspire 1 V2.0 en de DJI Inspire 2?

  De DJI Inspire 2 is een behoorelijke upgrade van de DJI Inspire 1. De vliegtijd van de DJI Inspire 2 is bijna verdubbeld ten opzichte van de DJI Inspire 1, van 15 min naar 27 min. Ook is de vliegsnelheid, van 18 naar 26 m/s, en zendbereik, van 5 naar 7km, verbeterd. Ook beschikt de Inspire 1 niet over obstakel avoidance. Hierdoor is de kans op schade met de Inspire 1 groter dan met de Inspire 2. Ten slotte, beschikt de DJI Inspire 2 over meer vliegmodi dan de Inspire 1.

  De DJI Inspire 1 RAWDJI Inspire 1 Pro, de DJI Inspire 1 V2.0 en de DJI Inspire 2 zijn in de DroneLand webshop te vinden.   

  Wat is het verschil tussen de DJI Inspire 1 RAW, DJI Inspire 1 PRO en de DJI Inspire 1 V2.0?

  Het verschil tussen de DJI Inspire 1 V2.0, Inspire 1 RAW en de Inspire 1 Pro is niet het toestel of de software, maar de producten die je er bijgeleverd krijgt als je bij DroneLand je Inspire 1 bestelt. Het meest uitgebreide pakket dat bij DroneLand beschikbaar is, is de DJI Inspire 1 RAW. Bij de DJI Inspire 1 RAW krijg je één extra afstandsbediening naast de afstandsbediening die er standaard bij geleverd wordt. Ook beschikt de Inspire 1 RAW over een betere camera dan de Inspire 1 PRO en Inspire 1 V2.0. De DJI Inspire 1 heeft een Zenmuse X5R, de voorganger van de Zenmuse X5S in de Inspire 2. De Zenmuse X5S van de Inspire 1 RAW,  heeft een grotere Bitrate dan de Zenmuse X5 van de DJI Inspire 1 Pro. Verder beschikken de DJI Inspire 1 RAW en DJI Inspire 1 Pro over dezelfde functies. 

  De DJI Inspire 1 V2.0 heeft een oudere camera, de Zenmuse X3. Hierdoor is het aantal megapixels van de camera 12, terwijl de DJI Inspire 1 RAW en de DJI Inspire 1 Pro een camera hebben die 16 megapixels heeft. Tevens, is de Zenmuse X3 niet geschikt, in tegenstelling tot de Inspire 1 RAW en Inspire 1 Pro om in 4K te filmen, en filmt tot maximaal 2.7K. Ook ondersteunt de Zenmuse X3 van de DJI Inspire 1 V2.0 het videoformaat RAW niet. 

  De DJI Inspire 1 RAWDJI Inspire 1 Pro en de DJI Inspire 1 V2.0 zijn in de DroneLand webshop te vinden.  


  DJI Inspire 1 RAW DJI Inspire 1 V2.0 Inspire 1 Pro Inspire 2 RAW Inspire 2  Inspire 2 Premium
  Vliegtijd per batterij 15 min 15 min 15 min 27 min 27 min 27 min
  Vliegsnelheid 18 m/s 18 m/s 18 m/s 26 m/s 26 m/s 26 m/s
  Max video zendbereik 5 km 5 km 5 km 7 km 7 km 7 km
  Camera Zenmuse X5R Zenmuse X3 Zenmuse X5 - - Zenmuse X5S
  Megapixels 16 12 16 -  - 20.8 
  Videokwaliteit 2.7K/30fps
  4K/25~30fps
  in 2.4Gbps
  2.7K/30fps 4K/25~30fps
  in 60 Mbps
  -  - 5.2k/30fps
  4K/60fps
  in 1.9Gbps
  Videoformaat RAW, MOV, MP4 MOV, MP4 RAW, MOV, MP4 - - RAW, ProRes, MOV, MP4
  Vliegmodi

  Return-to-Home
  Follow Me
  Waypoints
  Point of Interest
  Home Lock
  Course Lock

  Return-to-Home
  Follow Me
  Waypoints
  Point of Interest
  Home Lock
  Course Lock

  Return-to-Home
  Follow Me
  Waypoints
  Point of Interest
  Home Lock
  Course Lock

  Return-to-Home
  Waypoints
  Point of Interest 
  Home Lock
  Course Lock
  TapFly
  ActiveTrack
  QuickSpin
  Composition mode
  Spotlight Pro

  Return-to-Home
  Waypoints
  Point of Interest
  Home Lock
  Course Lock
  TapFly
  ActiveTrack
  QuickSpin
  Composition mode
  Spotlight Pro
  Return-to-Home
  Waypoints
  Point of Interest 
  Home Lock
  Course Lock
  TapFly
  ActiveTrack
  QuickSpin
  Composition mode
  Spotlight Pro
  Obstacle avoidance Nee Nee Nee Ja Ja Ja
  Extra's 1x Extra Afstandsbediening - - DJI License Keys
  Cendence Remote Controller
  -

  DJI License Keys
  Zenmuse X5S  Meer informatie
  Kleur zilver
  Drone Type Quadcopter (4 motoren)
  Model Inspire 2
  Merk DJI
  Camera Mounting Afneembaar
  Camerasensor Micro Four Thirds 4/3" (17.30 X 13.00 mm)
  Camera stabilisation 3-assig Electronisch
  In de doos Lader, 2x Batterij, 1x Afstandsbediening, 8x Propeller, Koffer, Camera, 16GB Geheugenkaart, Oplaad Hub
  Koffer of tas Case
  Vliegsnelheid (m/s) 26
  Vliegtijd (min) 27
  Intelligent flight modes Point of interest, Home lock, Course lock, Way points, Active track, Tapfly
  Megapixel 20.8
  Object ontwijking Voorkant, Bovenkant
  Video bereik (m) 3500
  We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!