DJI Osmo+

Nog maar 4 over

Slechts 4 over
EAN
6958265136078
€ 749,00 € 619,01
  • 22-77mm zoom lens, 3,5 x optische en 2 x digitale lossless zoom*
  • 4K video, 12 Megapixel foto's, stille opname
  • Professionele 3-assige stabilisatie
  • Ondersteuning voor motion timelapse, panorama, lange blootstelling en nog veel meer

DJI Osmo+

Krijg het onderwerp dichterbij dan ooit tevoren met de DJI Osmo+, DJI's eerste handheld camera met een geintegreerde zoom camera. Een zoom van 7x opgemaakt uit 3.5x optisch en 2x digitale lossless zoom* geeft het een brandpuntafstand varierend van 22mm tot 77mm zonder dat de HD kwaliteit verloren gaat. Dit zorgt voor meer controle over je compositie dan ooit tevoren. * Digitale lossless zoom alleen beschikbaar bij opnamen op 1080p.

Motion Timelapse

Osmo+ helpt u gemakkelijker dan ooit bij het opnemen van het verstrijken van de tijd. Markeer waar u wilt dat de beweging van de camera begint en eindigd en tik op 'start' om fenomenale bewegende timelapses op te nemen zonder bijkomend specialistisch apperatuur nodig te hebben.

Geadvanceerde stabilisatie

De Osmo+ bouwt voort op de geadvanceerde stabilisatie technologie geintroduceerd met de Osmo om de camera stil te houden ongeacht hoe je hem beweegt, of je nou live streamed of tijdens het opnemen van je eerste film. Hij is geoptimaliseerd voor ultieme stabiliteit tijdens het vastleggen van stilstaande beelden.

Bewegende selfies

Een brandpuntafstand die begint vanaf slecht 0.5 meter betekent dat je altijd perfect in beeld bent bij het fotograferen van een actie-selfie. Klik drie keer op de trekker knop om in selfie modus te komen en je bent klaar om te schieten!

Gedetailleerde Panorama

Neem grote, gedetailleerde landschap foto's met behulp van alleen uw smartphone en de Osmo+. De Panorama-functie legt automatisch 9 aparte fotos vast en mengt deze vervolgens om een prachtige foto te maken.

Lange blootstelling

Neem long exposure shots met absolute scherpte en helderheid, zelfs zonder een statief. Het stabilisatie-systeem in de Osmo+ zorgt ervoor dat de camera compleet stil zodat je nogsteeds uit de vrije hand beelden kunt vastleggen met een lange sluitertijd.

Krachtige camera

Schiet scherpe 4K/30fps video's en 1080p/100fps voor slow motion video met beter geluid doormiddel van de meegeleverde FlexiMic, of leg 12mp stills vast in Adobe DNG RAW voor meer editing vrijheid.

Accessoires

De Osmo+ ondersteunt een aantal mounts en uitbreidingen zodat je hem kunt gebruiken in vrijwel elke situatie. Door een statief kun je de Osmo+ stabiel neerzetten voor extra stabiliteit en controle op lange afstanden. Door de Bike Mount kunt u de Osmo+ meenemen voor een rit en met de Extension Rod uitbreiding opent een scala aan nieuwe invalshoeken.

Meer informatie
KleurZwart
Drone TypeN/A
ModelOSMO +
MerkDJI
Gewicht (incl. batterijen) (gram)N/A
Camera MountingUitwisselbaar
Camerasensor1/2.3" (6.17 X 4.55 mm)
Camera stabilisation3-assig Electronisch
In de doos1x Batterij, 16GB Geheugenkaart, Camera, Koffer, Lader
Koffer of tasCase
Vliegsnelheid (m/s)N/A
Vliegtijd (min)N/A
Intelligent flight modesN/A
Megapixel12.4
Object ontwijkingN/A
Video bereik (m)N/A
Compatible met de DJI GogglesN/A