Laagste prijs garantie

DroneLand biedt zijn klanten een laagste prijs garantie. Zie je een product elders goedkoper dan zullen wij onze prijs verlagen. Helaas kunnen we niet continu alle andere winkels in de gaten houden. Daarom horen wij het graag als u elders een betere prijs ziet. Dus zie je een lagere prijs, e-mail of bel ons, dan zorgen wij dat je het artikel voor de laagste prijs kan bestellen.

De laagste prijs garantie is alleen van toepassing als deze voldoet aan alle van onderstaande punten:

  1. Het prijsverschil moet bestaan op de dag van aankoop; de klant moet het prijsverschil vermelden voor de aankoop is voltooid. Achteraf reclameren is niet mogelijk.
  2. Prijsverschil moet controleerbaar zijn d.m.v. een printscreen, een prijslijst, een advertentie, de website, of een offerte van een andere aanbieder, o.i.d.
  3. Het product dat door de concurrent wordt aangeboden is nieuw, compleet in originele verpakking en direct uit voorraad leverbaar.
  4. Uitgesloten zijn aanbiedingen van (opheffings)uitverkopen, faillissementsverkoop, groothandelsverkoop, afwijkende leveringsvoorwaarden (bijv. op het terrein van toelating in Nederland, garantie en/of service), demomodellen, producten die door wederverkopers op marktplaatsen worden aangeboden (waaronder Bol.com Plaza), kortingsacties en/of beschadigde producten, etc.
  5. Het artikel is ook bij de alternatieve aanbieder voorzien van het door de officiële Nederlandse importeur afgegeven garantiebewijs.
  6. Brengt de alternatieve aanbieder verzendkosten in rekening, dan dienen deze bij de lagere verkoopprijs van deze aanbieder te worden opgeteld.
  7. De laagste prijsgarantie geldt niet voor service, dienstverlening en opleidingen.
  8. De laagste prijsgarantie geldt niet als daardoor de inkoopprijs volledig en systematisch onderboden wordt.