Parrot AR DRONE 2.0 Elite Edition Sand Zone 1

Op bestelling leverbaar
(ongeveer 1 werkweek)
EAN
3520410018084
€ 249,00 € 205,79

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition

Met de Parrot AR.Drone 2.0 vliegt u zowel indoor als outdoor. De quadcopter beschikt over een foam rand waardoor de kans op schade binnenshuis beperkt wordt. Deze indoor en outdoor hull heeft een camouflage print. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren: Sand, Snow en Jungle.

Camera

De Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition is uitgerust met een HD camera waarvan het beeld direct beschikbaar is op uw smart apparaat. Hier kunt u tevens het maken van een foto of het starten van een video bedienen. De camera filmt in een 720p HD resolutie. Naast deze HD-camera voor opname is de Parrot AR.Drone 2.0 quadcopter ook uitgerust met een verticale camera die je kunt bekijken voor optimale besturing.

Remote Controller

De besturing van de Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition gaat via de FreeFlight-app van Parrot. Deze app is gratis te downloaden op Windows, iOS en Android apparaten. Via de WiFi verbinding kijkt u direct mee met de camera op het scherm van uw apparaat. Met een druk op de knop stijgt of landt u de Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition. Wanneer de WiFi verbindin verbroken wordt blijft de Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition zweven op een vaste plek totdat de WiFi verbinding herstelt is.

Accu

De Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition is uitgerust met een 1000 mAh LiPo accu. Met een volle accu kunt u maximaal 12 minuten vliegen. In ongeveer 60-90 minuten is de accu weer volledig opgeladen.

Meer informatie
KleurGrijs
Drone TypeQuadcopter (4 motoren)
ModelAR.Drone 2.0
MerkParrot
Gewicht (incl. batterijen) (gram)420
Camera MountingVast
CamerasensorN/A
Camera stabilisationN/A
In de doos1x Batterij, 6x Propeller, Camera, Lader
Koffer of tasN/A
Vliegsnelheid (m/s)11
Vliegtijd (min)12
Intelligent flight modesN/A
Megapixel1
Object ontwijkingN/A
Video bereik (m)50
Compatible met de DJI GogglesN/A