Parrot Bebop 2 Drone White

Op bestelling leverbaar
(ongeveer 1 werkweek)
EAN
3520410032578
€ 549,00 € 453,72
 • Vliegtijd: 25 min
 • Vliegsnelheid: 16 m/s in 14 sec
 • 1080p Full HD met 14 Megapixels
 • Bestuurbaar met smartphone
 • Follow Me tracking modus

Parrot Bebop 2 (White)

De lichtgewicht, compacte HD-video drone

De Parrot Bebop 2 is, als gevolg van 2 jaar lang continu werk, de ideale drone voor lucht video en fotografie. De Parrot Bebop 2 weegt slechts 500g en heeft mede dankzij zijn aerodynamisch design een maximale vliegtijd van 25 minuten. 

De Parrot Bebop 2 is ook beschikaar in het rood in de DroneLand webshop. 

Follow me - GPS en visueel volgen

De Parrot Bebop 2 beschikt over de Follow Me vliegmodus. Hierdoor herkent de Parrot Bebop 2 door middel van visuele herkenningstechnologie via het GPS tracking systeem op uw smartphone, de persoon of het onderwerp dat de Parrot Bebop 2 moet volgen. De Parrot Bebop kan gebruikt worden om verschillende activiteiten vast te leggen, zoals fFietsen, hardlopen, roeien en klimmen. Laat je smartphone in je zak en laat de Parrot Bebop 2 jou filmen in je dagelijkse activiteiten met volledig autonomie. De Follow me - GPS & visueel volgen functie is beschikbaar als een in-app aankoop in uw Freeflight Pro applicatie.

Ultra licht gewicht en full-HD

Met een gewicht van slechts 500g, is de compacte en aerodynamische Parrot 2 zodanig ontworpen, dat de Pattor Bebop 2 makkelijk vervoerd kan worden. Het zal met je mee gaan waar je dan ook heen gaat en de mooiste momenten vastleggen in full-HD. Zelfs bij weinig licht zijn foto's ongelofelijk scherp dankzij de groothoek 14 megapixel lens. Het aanbieden van horizontaal en verticaal 180º foto's zorgt ervoor dat het gemakkelijk is luchtfoto's te maken zonder verlies van kwaliteit. Voor professionele resultaten kun je simpelweg kiezen voor RAW of DNG. 

Laat de wind je niet stoppen!

De Parrot Bebop 2 is zeer geschikt voor het nemen van foto's, maar de Parrot Bebop 2 is ook uiterst geschikt voor hoge snelheden. De Parrot Bebop 2 bereikt 59 km/u horizontaal en verticaal 20 km/u, zonder dat de beeldkwaliteit verminderd wordt. De Parrot Bebop 2 kan vanaf stilstand tot volle snelheid in selechts 14 seconden, en remt volledig in 4 seconden. Ook de harde wind zal je niet hinderen, terwijl je de Parrot Bebop 2 vliegt. De Parrot Bebop is namelijk bestendig tegen windsnelheden tot 59 km/u.

Iedereen is een piloot

Iedereen kan de Parrot Bebop 2 vliegen, doordat hij zeer intuitief werkt. Het is mogelijk om op te stijgen en weer te landen, door middel van het gebruik van slechts één knop. Maar de besturing van de Parrot Bebop 2 is ook zeer eenvoudig in het gebruik van je smartphone of tablet. Via de App van de Parrot Bebop 2 kan je de bewegingen, accelerometer bedienen. 

In de doos: 

 • 1x Parrot Bebop 2 White
 • 1x 2700 mAh battery
 • 1x Charger + cable + US/JP, UK, EU, ANZ adapter
 • 1x USB Cable
 • 8x Propellers
 • 1x Propeller assembly tool
 • 1x Quickstart guide
Meer informatie
Kleur Wit
Drone Type Quadcopter (4 motoren)
Model Bebop 2
Merk Parrot
Camera Mounting Vast
Camerasensor N/A
Camera stabilisation Software
In de doos Lader, 1x Batterij, 8x Propeller, Micro USB Kabel
Koffer of tas N/A
Vliegsnelheid (m/s) 16
Vliegtijd (min) 25
Intelligent flight modes Follow me, Point of interest, Active track
Megapixel 14
Object ontwijking N/A
Video bereik (m) 300
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!