Parrot Bebop 2 Drone White

Momenteel niet op voorraad
EAN
3520410032578
€ 549,00 € 453,72

Parrot bebop 2 (White)


De lichtgewicht, compacte HD- video drone
Als gevolg van twee jaar lang ontwerpen is de Parrot bebop 2 uw ideale metgezel voor lucht video- en fotografie. Met een gewicht van slechts 500g biedt hij een vluchttijd van 25 minuten. De high-performance specs zorgen ervoor dat hij kan vliegen, film en foto's kan schieten op briljante wijze, zowel binnen als buiten.

Follow me - GPS en visueel volgen
Leg uw beste momenten vanuit de lucht vast met hoge precisie. Met de funtie Follow Me leg je de beste momenten met hoge precisie vast dankzij het gebruik van visuele herkennings technologie en het GPS tracking systeem op uw smartphone. Fietsen, hardlopen, roeie, klimmen... alles is mogelijk! Laat je smartphone in je zak en laat je drone jou filmen in je dagelijkse activiteiten met volledig autonomie. De Follow me - GPS & visueel volgen functie is beschikbaar als een in-app aankoop in uw Freeflight Pro applicatie.

Ultra licht gewicht
Slechts 500g, de compacte en aerodynamische Parrot 2 is zodanig ontworpen dat hij makkelijk vervoerd kan worden. Het zal met je mee gaan waar je dan ook heen gaat, hij legt de mooiste momenten van jouw reis vast in full HD.

Alles is mooier in HD
Als een vliegende camera filmt de Parrot Bebop 2 in full HD. Zelfs bij weinig licht zijn foto's ongelofelijk scherp dankzij de groothoek 14 megapixel lens. Het aanbieden van horizontaal en verticaal 180º foto's zorgt ervoor dat het gemakkelijk is luchtfoto's te maken zonder verlies van kwaliteit. Voor professionele resultaten kun je simpelweg kiezen voor RAW of DNG. Alles is mooier in high definition!

Laat wind of regen u niet stoppen!
De Parrot Bebop 2 is zeer geschikt voor het nemen van foto's en hij is ook gebouwd voor snelheid. Hij bereikt 59 km/u horizontaal en verticaal 20 km/u zonder dat de beeldkwaliteit verminderd wordt. Hij bereikt zijn topsnelheid in slechts 14 seconden en verzet zich tegen wind snelheden tot 59 km/u. hij beschikt ook over een record remtijd, hij stopt volledig in net iets meer dan 4 seconden.

Wordt een echte piloot
De Parrot Bebop 2 is zeer intuitief. hij reageert op bewegingen van je smartphone of tablet via de accelerometer en touchscreen bediening van de interface. Vliegen is eenvoudig: stijg op en land met een enkele knop.

In de doos:

1 Bebop 2
1 2700 mAh battery
1 Charger + cable + US/JP, UK, EU, ANZ adapter
1 USB Cable
8 Propellers
1 Propeller assembly tool
1 Quickstart guide

Meer informatie
Kleur Wit
Drone Type Quadcopter (4 motoren)
Model Bebop 2
Merk Parrot
Camera Mounting Vast
Camerasensor N/A
Camera stabilisation Software
In de doos Lader, 1x Batterij, 8x Propeller, Micro USB Kabel
Koffer of tas N/A
Vliegsnelheid (m/s) 16
Vliegtijd (min) 25
Intelligent flight modes Follow me, Point of interest, Active track
Megapixel 14
Object ontwijking N/A
Video bereik (m) 300