Varram Appbot Link Bestuurbare Camera Robot

Nog maar 1 over

Slechts 1 over
EAN
8809484910001
Speciale prijs € 139,00 € 114,88 Normale prijs € 189,00

AppBot
De Varram AppBot LINK is een door Wi-Fi bestuurbaare robot die rijdt in plaats van vliegt! Film of fotografeer alles dat je maar wilt of houdt je huis in de gaten op afstand. De Appbot is te gebruiken als IP-beveiligingscamera, huisdier monitor, camerababyfoon of gewoon als een leuke gadget. Je kan alles besturen met je smartphone of tablet.

Camera
Hij filmt in 720p HD en neemt foto's met 3 megapixel. De camera kan in een hoek van 120º op en neer bewegen, op deze manier heb jij volledige controle over wat er gefilmt moet worden.

Praten via AppBot
Je kan ook praten via je AppBot, spreek hiervoor simpel een bericht in op je smartphone of tablet en de AppBot zal dit vervolgens afspelen.

Bewegingsdetectie
De Appbot beschikt ook over een bewegingsdetectie functie. Zo kun je deze bijvoorbeeld inschakelen om tijdens het slapen of niet thuis zijn een alarm te krijgen op je smartphone of tablet wanneer hij bewegingen detecteert.

Gemakkelijk opladen
Je kunt hem gemakkelijk via USB opladen aan bijvoorbeeld een USB stopcontact blokje of gewoon via je laptop, pc of andere apparaten met een USB poort. In 2 uur is de Appbot volledig opgeladen

Meer informatie
KleurN/A
Drone TypeVoertuig
ModelN/A
MerkVarram
Gewicht (incl. batterijen) (gram)N/A
Camera MountingN/A
CamerasensorN/A
Camera stabilisationN/A
In de doosN/A
Koffer of tasN/A
Vliegsnelheid (m/s)N/A
Vliegtijd (min)N/A
Intelligent flight modesN/A
MegapixelN/A
Object ontwijkingN/A
Video bereik (m)N/A
Compatible met de DJI GogglesN/A