XIRO Xplorer V Active (Xplorer V + Dual battery)

Nog maar 2 over

Slechts 2 over
EAN
6936880960780
Speciale prijs € 599,00 € 495,04 Normale prijs € 699,00

XIRO XPLORER V ACTIVE

Als actieve en professionele drone vlieger ben jij altijd opzoek naar de perfecte plek om video's op te nemen en foto's te schieten. Soms is daarvoor een verlengde vlucht-tijd voor nodig, in dit pakket krijgt u de Xiro Xplorer met zijn super-scherpe 1080p camera die foto's schiet in maarliefst 14 megapixel en 2 extra batterijen zodat u nóg meer productie en plezier uit uw dag kan halen!

LIGHTGEWICHT

Door het innovatieve ontwerp van de Xiro Xplorer ervaart u een extreem stabiele en comfortabele vlucht. Door de 5.8 Ghz techniek heeft u een sterke en betrouwbare verbinding tussen het toestel en de Remote Controller. Hij is op te laden via een USB kabel, indien volledig opgeladen is de remote controller 3u te gebruiken. Het vliegbereik is gelimiteerd op 500 meter.

OPLADER

De Xiro Xplorer wordt uiteraard geleverd met een intelligente oplader die automatisch begint met oplader zodra er een batterij op aangesloten wordt. Het volledig opladen van een accu duurt ca. 90 minuten, de Remote Controller is na ca. 120 minuten volledig opgeladen.

SMART FLIGHT ACCU

De accu beschikt over 5200mAh en op één accu vlieg je maarliefst maximaal 25 minuten. De accu is erg makkelijk te installeren, deze is simpelweg in zijn houder te schuiven. Door zijn robuuste baai blijft de accu beschermt van schade tijdens een eventuele crash of harde landing. Een van de functies die de batterij een ''Intelligent smart battery'' maakt is dat deze een overlaad- en ontlaad beveiliging heeft, u kunt deze dus met een vertrouwd gevoel opladen.

HOME BUTTON

Verliest de Xiro om een ongelukkige reden de connectie met de Remote Controller of is de accu bijna leeg, dan zal hij automatisch terugkeren naar het ingestelde opstijgpunt. Mocht hij verder dan 25m ver en 20m hoog zijn, dan zal hij uit veiligheid 20 meter opstijgen om eventuele obstakels te vermijden en vervolgens naar het ingestelde opstijgpunt vliegen en veilig landen.

VEILIGE MODUS

Door een keuze in verschillende vliegmodi is het vliegen met deze drone erg simpel, stel u bent een beginnende drone piloot dan heeft u de keuze om te vliegen in een modus die gemaakt is voor beginnende vliegers. In deze stand wordt bijvoorbeeld de vlieghoogte, afstand en snelheid gelimiteerd.

VIBRATIE

Zodra de drone vindt dat jouw aandacht nodig is in bepaalde situaties dan zal hij een signaal naar jouw Remote Controller en deze zal vervolgens vibreren om jou te waarschuwen voor bijvoorbeeld een lage accuspanning.

Meer informatie
KleurZwart
Drone TypeQuadcopter (4 motoren)
ModelXplorer V
MerkXIRO
Gewicht (incl. batterijen) (gram)1220
Camera MountingUitwisselbaar
Camerasensor1/2.3" (6.17 X 4.55 mm)
Camera stabilisation3-assig Electronisch
In de doos2x Batterij, 1x Afstandsbediening, 8x Propeller, Camera, Lader, Oplaad Hub
Koffer of tasN/A
Vliegsnelheid (m/s)15
Vliegtijd (min)25
Intelligent flight modesFollow Me, Home Lock, Waypoints
Megapixel14
Object ontwijkingN/A
Video bereik (m)500
Compatible met de DJI GogglesN/A