XIRO Xplorer V Discovery (Xplorer V + Dual Battery + Backpack)

Momenteel niet op voorraad
EAN
6936880960728
€ 799,00 € 660,33

In dit pakket zitten twee extra batterijen en een Hardshell backpack.

XIRO Xplorer

De Xiro Xplorer is een drone die iedereen kan besturen, volgepropt met allerlij smart-functies is hij een waardig professionele drone. Door zijn unieke ontwerp is hij steviger dan de doorsnee drone en is hij tevens gemakkelijk uit te breiden. Doormiddel van een geintegreerde GPS en een Home knop is de Xiro extreem makkelijk te besturen. De Home knop zorgt er tevens voor dat jou drone met één druk op de knop terug naar het ingestelde start-punt komt vliegen.

SMART FLIGHT ACCU

Een High Performance Smart Flight LiPo accu die maarliefst 5200mAh heeft zorgt ervoor dat je een maximale vliegtijd van 25 minuten hebt, deze accu is tevens erg simpel te installeren omdat je hem er zo in kan schuiven. Door een simpele klik op de knop laat deze accu jou ook zien hoeveel capaciteit er nog resteert. Een verstevigde baai voor de accu beschermt de accu tegen eventuele schade bij een crash. Voor extra veiligheid heeft Xiro een handige functie voor de accu bedacht; een overlaad- en ontlaadbeveiliging. Ook wordt het max. amperage gecontroleerd wat de veiligheid verhoogt. Deze functies zijn toegepast voor een lange levensduur van de accu.

LIGHTWEIGHT

Het innovatieve design dat Xiro deze drone heeft gegeven zorgt voor een zeer comfortabele vlucht, de 5.8 Ghz techniek biedt een sterke en betrouwbare verbinding tussen de Remote Controller en de drone. De Remote Controller is via een micro USB kabel op te laden, volledig opgeladen is deze ca. 3 uur te gebruiken. Het vliegbereik is gelimiteerd op 500m.

OPLADER

Uiteraard wordt de Xiro Xplorer geleverd met ee intelligente oplader, wanneer de accu op de lader aangesloten wordt zal deze automatisch beginnen met opladen. Het volledig opladen van zijn accu duurt 90 minuten en het opladen van de Remote Controller duurt 120 minuten.

AUTO TAKE OFF/ LANDING BUTTON

De Xiro Xplorer is voorzien van een super handige functie, namelijk de Auto Take Off/ Landing functie. Dit betekend dat je met één druk op de knop de drone automatisch kan laten opstijgen en laten landen, moeiteloos en vertrouwd.

Meer informatie
Kleur Zwart
Drone Type Quadcopter (4 motoren)
Model Xplorer V
Merk XIRO
Camera Mounting Uitwisselbaar
Camerasensor 1/2.3" (6.17 X 4.55 mm)
Camera stabilisation 3-assig Electronisch
In de doos Lader, 2x Batterij, 1x Afstandsbediening, 8x Propeller, Rugzak, Camera, Oplaad Hub
Koffer of tas Bag
Vliegsnelheid (m/s) 15
Vliegtijd (min) 25
Intelligent flight modes Follow me, Home lock, Way points
Megapixel 14
Object ontwijking N/A
Video bereik (m) 500