Yuneec E-GO 2 Royal Blue

Op bestelling leverbaar
(ongeveer 2 werkweken)
EAN
6970298650680
€ 699,00 € 577,69

Yuneec E-GO 2

Laat de wind van de stadsjungle door je haren waaien en beleef skateboarden op een geheel nieuwe manier. De E-GO 2 voldoet aan alles wat je verwacht van een elektrisch board: 8-laags houten deck van 12 mm dat zowel buigzaam als stabiel is. En het biedt twee skate- en snelheidsmodi: voor elk wat wils, kortom.

Nieuw kicktail model

De nieuwe fraaie kicktail vorm van de E-GO 2 voert de trends aan en zorgt voor meer controle en betere bestuurbaarheid. Met slechts 6,3 kg is hij makkelijk mee te nemen en ideaal voor je dagelijkse ritjes. De assen van de E-GO 2 zijn gemaakt van de beste materialen en instelbaar qua stijfheid. De kogellagers doen hun werk perfect en voorkomen voortijdige slijtage.

Bereik 30 km

Dankzij de krachtige accu kun je maar liefst 30 km afleggen voordat je board weer aan het stopcontact moet. De krachtige motor voert de snelheid van de E-GO 2 vrijwel geruisloos op tot 20 km/h en fungeert tevens als generator om energie terug te winnen bij het remmen. En mocht de accu leeg zijn voordat je uitgeboard was, dan kun je de E-GO 2 natuurlijk gewoon pushen en verder rollen.

Nauwkeurige aansturing via controller of smartphone

De draadloze controller ligt perfect in de hand. Versnellen en remmen doe je door gewoon het hendeltje te verschuiven op de bluetooth afstandsbediening. Je kunt kiezen tussen twee standaard ingestelde wijzen van versnellen en de geïntegreerde leds plus het ingebouwde vibratiealarm houden je voortdurend op de hoogte van de laadtoestand van de accu van board en controller. In plaats van de afstandsbediening kun je ook je smartphone gebruiken om de E-GO te besturen met de speciale app.

Specificaties;

  • Top snelheid 20 km/h
  • Maximaal 30 kilometer op een acculading
  • Nieuw kicktail model
  • Regeneratief remsysteem
  • Intelligente aandrijving
  • Bluetooth voor afstandsbediening of smartphone app
  • Geïntegreerde USB-poort
  • Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren
Meer informatie
KleurBlauw
Drone TypeVoertuig
ModelE-GO 2
MerkYuneec
Gewicht (incl. batterijen) (gram)6.3
Camera MountingN/A
CamerasensorN/A
Camera stabilisationN/A
In de doos1x Batterij, 1x Afstandsbediening, Lader, Micro USB Kabel
Koffer of tasN/A
Vliegsnelheid (m/s)6.0
Vliegtijd (min)N/A
Intelligent flight modesN/A
MegapixelN/A
Object ontwijkingN/A
Video bereik (m)N/A
Compatible met de DJI GogglesN/A