Yuneec H920 With CGO4

Momenteel niet op voorraad
EAN
813646023032
€ 7.000,00 € 5.785,12

Yuneec H920

De Tornado H920 is een professionele multirotor luchtfotografie en videografie platform. Het unieke modulaire ontwerp en innovatieve functies maakt het mogelijk om indrukwekkende foto's en videobeelden vast te leggen voor een verscheidenheid aan toepassingen. Voor jouw gemak is het compatibel met twee camera-opties; de industrie standaard Panasonic GH4 en Yuneec zijn CGO4 gimbal camera.

INTREKBAAR LANDINGSGESTEL

Krijg een volledig 360 graden uitzicht op de wereld zonder dat iets je weergave belemmerd.

OPVOUWBARE ARMEN

De compacte afmeting en opvouwbare armen zorgt ervoor dat er ultieme toegankelijkheid onstaat. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat uw Tornade H920 klaar is om gebruikt te worden zodra jij klaar bent om hem te gebruiken

DE CG04. MAAKT EEN NIEUWE LUCHT ERVARING

Yuneex heeft de CGO4 ontwikkeld in nauwe samenwerking met Panasonic om het beste van Panasonic camera's te combineren met Yuneec zijn bekroonde techniek. De CGO4 camera beschikt over een 3x optische zoom, 16 Megapixel foto's, 4K resolutie video en distortion-free beeldkwaliteit. De zoomlens kan zowel worden ingesteld door het verschuiven van de zoom picker op het scherm als het verplaatsten van de K6 slider naar de juiste positie.

TEAM MODE

Met Team Mode kunt u een ST24 Ground Station gelijktijdig binden aan de Tornado H920 terwijl u een tweede ST24 aan de camera verbing. Het vastleggen van echt creatieve inhoud is enorm praktisch met de samenwerking tussen de piloot en de camera operator.

Meer informatie
Kleur Zwart
Drone Type Hexacopter (6 motoren)
Model H920
Merk Yuneec
Camera Mounting Uitwisselbaar
Camerasensor Micro Four Thirds 4/3" (17.30 X 13.00 mm)
Camera stabilisation 3-assig Electronisch
In de doos Lader, 2x Batterij, 2x Afstandsbediening, 6x Propeller, Koffer, Camera, 16GB Geheugenkaart, Draagband, Micro USB Kabel
Koffer of tas Case
Vliegsnelheid (m/s) N/A
Vliegtijd (min) 24
Intelligent flight modes Follow me, Point of interest, Home lock, Course lock
Megapixel 16
Object ontwijking N/A
Video bereik (m) 700