Yuneec H920 With CGO4

Niet meer leverbaar

EAN
813646023032
€ 7.000,00 € 5.785,12

Yuneec H920

De Tornado H920 is een professionele multirotor luchtfotografie en videografie platform. Het unieke modulaire ontwerp en innovatieve functies maakt het mogelijk om indrukwekkende foto's en videobeelden vast te leggen voor een verscheidenheid aan toepassingen. Voor jouw gemak is het compatibel met twee camera-opties; de industrie standaard Panasonic GH4 en Yuneec zijn CGO4 gimbal camera.

INTREKBAAR LANDINGSGESTEL

Krijg een volledig 360 graden uitzicht op de wereld zonder dat iets je weergave belemmerd.

OPVOUWBARE ARMEN

De compacte afmeting en opvouwbare armen zorgt ervoor dat er ultieme toegankelijkheid onstaat. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat uw Tornade H920 klaar is om gebruikt te worden zodra jij klaar bent om hem te gebruiken

DE CG04. MAAKT EEN NIEUWE LUCHT ERVARING

Yuneex heeft de CGO4 ontwikkeld in nauwe samenwerking met Panasonic om het beste van Panasonic camera's te combineren met Yuneec zijn bekroonde techniek. De CGO4 camera beschikt over een 3x optische zoom, 16 Megapixel foto's, 4K resolutie video en distortion-free beeldkwaliteit. De zoomlens kan zowel worden ingesteld door het verschuiven van de zoom picker op het scherm als het verplaatsten van de K6 slider naar de juiste positie.

TEAM MODE

Met Team Mode kunt u een ST24 Ground Station gelijktijdig binden aan de Tornado H920 terwijl u een tweede ST24 aan de camera verbing. Het vastleggen van echt creatieve inhoud is enorm praktisch met de samenwerking tussen de piloot en de camera operator.

Meer informatie
KleurZwart
Drone TypeHexacopter (6 motoren)
ModelH920
MerkYuneec
Gewicht (incl. batterijen) (gram)N/A
Camera MountingUitwisselbaar
CamerasensorMicro Four Thirds 4/3" (17.30 X 13.00 mm)
Camera stabilisation3-assig Electronisch
In de doos2x Batterij, 2x Afstandsbediening, 6x Propeller, 16GB Geheugenkaart, Camera, Koffer, Lader, Draagband, Micro USB Kabel
Koffer of tasCase
Vliegsnelheid (m/s)N/A
Vliegtijd (min)24
Intelligent flight modesCourse Lock, Follow Me, Home Lock, Point of Interest
Megapixel16
Object ontwijkingN/A
Video bereik (m)700
Compatible met de DJI GogglesN/A