Yuneec H920 With GB603 Pro Action ST12

Op bestelling leverbaar
(ongeveer 2 werkweken)
EAN
813646022998
€ 4.999,00 € 4.131,40

Yuneec H920

De Yuneec H920 is een professionele multirotor platform voor luchtfotografie en luchtopnames. Het unieke modulaire ontwerp en zijn innovatieve functies maakt het mogelijk om indrukwekkende foto's en videobeelden vast te leggen voor een verscheidenheid aan toepassingen.

Meerdere camera opties

De Yuneec H920 is compatibel met twee camera-opties; de industrie standaard Panasonic GH4 en de CGO4 gimbal camera van Yuneec.

Intrekbaar Landingsgestel

Door het intrekbare landingsgestel krijg je een volledig 360º uitzicht op de wereld zonder dat je weergave belemmerd wordt door uitstekende armen.

Opvouwbare Armen

De compacte afmeting en opvouwbare armen zorgt voor ultieme toegankelijkheid. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat je Tornado H920 klaar is om gebruikt te worden zodra e klaar bent om hem te gebruiken DE CG04. MAAKT EEN NIEUWE LUCHT ERVARING Yuneex heeft de CGO4 ontwikkeld in nauwe samenwerking met Panasonic om het beste van Panasonic camera's te combineren met Yuneec zijn bekroonde techniek. De CGO4 camera beschikt over een 3x optische zoom, 16 Megapixel foto's, 4K resolutie video en distortion-free beeldkwaliteit. De zoomlens kan zowel worden ingesteld door het verschuiven van de zoom picker op het scherm als het verplaatsten van de K6 slider naar de juiste positie. TEAM MODE Met Team Mode kunt u een ST24 Ground Station gelijktijdig binden aan de Tornado H920 terwijl u een tweede ST24 aan de camera verbing. Het vastleggen van echt creatieve inhoud is enorm praktisch met de samenwerking tussen de piloot en de camera operator.

Meer informatie
KleurN/A
Drone TypeQuadcopter (4 motoren)
ModelH920
MerkYuneec
Gewicht (incl. batterijen) (gram)N/A
Camera MountingN/A
CamerasensorN/A
Camera stabilisationN/A
In de doosN/A
Koffer of tasN/A
Vliegsnelheid (m/s)N/A
Vliegtijd (min)N/A
Intelligent flight modesN/A
MegapixelN/A
Object ontwijkingN/A
Video bereik (m)N/A
Compatible met de DJI GogglesN/A