Yuneec H920 With V18

Momenteel niet op voorraad
EAN
813646023193
€ 7.999,00 € 6.610,74
  • 18x lossless optical zoom
  • 360 degrees rotating gimbal
  • Retractable landing gear
  • Foldable arms
  • Multiple intelligent task modes

Yuneec H920 With V18

De Tornado H920 is een professionele multirotor luchtfotografie en videografie platform. Het unieke modulaire ontwerp en innovatieve functies maakt het mogelijk om indrukwekkende foto's en videobeelden vast te leggen voor een verscheidenheid aan toepassingen. Voor jouw gemak is het compatibel met twee camera-opties; de industrie standaard Panasonic GH4 en Yuneec zijn CGO4 gimbal camera.

Intrekbaar landingsgestel

Krijg een volledig 360 graden uitzicht op de wereld zonder dat iets je weergave belemmerd.

Opvouwbare armen

De compacte afmeting en opvouwbare armen zorgt ervoor dat er ultieme toegankelijkheid onstaat. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat jouw Tornado H920 klaar is om gebruikt te worden zodra jij klaar bent om hem te gebruiken.

V18 Camera

Yuneec zijn nieuwste toevoeging aan het camera assortiment is de V18 18x optische zoom voor de H920-serie toestel. Deze volledig gestabiliseerde camera beschikt over een 18x 'optische zoom' zodat het onderwerp kan worden onderzocht in meer detail of van een afstand zonder de drone in gevaar te brengen. Ideaal voor industriele toepassingen waarbij de veiligheid voorop staat, zoals branden, industrieel onderzoek of beveiligingstoepassingen. Licht van gewicht en volledig onafhankelijk, de V18 heeft een eigen geintegreerde 5,8ghz Wi-Fi verbinding die voor FPV kan worden gebruikt via het 7'' beeldscherm van de ST24 groundstation of op een telefoon of tablet.

Team mode

Met Team Mode kan je een ST24 Ground Station gelijktijdig binden aan de Tornado H920 terwijl je een tweede ST24 aan de camera verbing. Het vastleggen van echt creatieve inhoud is enorm praktisch met de samenwerking tussen de piloot en de camera operator.

Meer informatie
Kleur Zwart
Drone Type Hexacopter (6 motoren)
Model H920
Merk Yuneec
Camera Mounting Uitwisselbaar
Camerasensor N/A
Camera stabilisation 3-assig Electronisch
In de doos Lader, 1x Batterij, 2x Batterij, 2x Afstandsbediening, 8x Propeller, Koffer, Camera, Draagband, Micro USB Kabel, Zonnekap
Koffer of tas Case
Vliegsnelheid (m/s) 21
Vliegtijd (min) 40
Intelligent flight modes Follow me, Point of interest, Home lock
Megapixel 2
Object ontwijking N/A
Video bereik (m) 2000