Yuneec ST24 Personal Ground Station

Op bestelling leverbaar
(ongeveer 2 werkweken)
EAN
813646023087
€ 1.800,00 € 1.487,60

Intelligente zender

De ST24 is behalve een moderne afstandsbediening met 24 kanalen en 2,4 GHz ook een zelfstandig grondstation met geïntegreerde hardware en functies voor je video-downlink met 5,8 GHz. Verder is de ST24 uitgerust met een 7” touchscreen en een geïntegreerde Androidtablet. De ST24 is praktisch, draagbaar en maakt extra apparaten voor de weergave van live video's en telemetriegegevens tijdens de vlucht overbodig.

Teammodus

In de teammodus kun je een grondstation met de Tornado H920 en een ander station met de camera koppelen. Door piloot en camera-man/-vrouw op deze manier te laten samenwerken wordt het creatieve proces enorm gestimuleerd.

Geïntegreerd 7” display

Tijdens de vlucht verschijnen in realtime telemetriegegevens zoals bijvoorbeeld vluchtmodus, hoogte, snelheid, afstand van piloot, camerastatus, GPS-coördinaten en acculading op de display. Dankzij de instelbare videoresolutie en witbalans wordt ook voldaan aan professionele eisen. De belichting kan zowel automatisch als handmatig worden geregeld, met name de ISO-waarde en de sluitertijd. Met de camera kunnen ook foto's RAW(DNG)- en JPEG-formaat worden gemaakt.

Meer informatie
KleurN/A
Drone TypeN/A
ModelST24
MerkYuneec
Gewicht (incl. batterijen) (gram)N/A
Camera MountingN/A
CamerasensorN/A
Camera stabilisationN/A
In de doosN/A
Koffer of tasN/A
Vliegsnelheid (m/s)N/A
Vliegtijd (min)N/A
Intelligent flight modesN/A
MegapixelN/A
Object ontwijkingN/A
Video bereik (m)N/A
Compatible met de DJI GogglesN/A