Yuneec Typhoon H Advanced

Nog maar 6 over

Slechts 6 over
EAN
813646023124
Speciale prijs € 895,00 € 739,67 Normale prijs € 1.399,00

Yuneec Typhoon H

Prijs winnende innovatie

Volgens Yuneec is de Typhoon H is het meest geadvanceerde lucht foto- en videografie platform dat beschikbaar is in zo'n compacte vorm. Gedreven door de vraag van de klant voor een ontwerp dat meer biedt dan een traditionele quadcopter, Typhoon H levert mogelijkheden die voorheen alleen in high-end professionele aanbiedingen te vinden waren, maar dan met een consumenten prijs.

Typhoon H biedt de vlucht duur van maximaal 25 minuten tijdens het filmen met de CGO3 + 4K UHD camera. De Android-ST16 Ground Station is voorzien van een 7-inch touchscreen dat live beelden van uw vlucht in HD 720p resolutie en biedt een breed scala aan autonome vlucht modi.

Een volledig 360º uitzicht van de wereld

De 3-assige anti-vibratie CGO3 + gimbal camera legt ultra-stabiele 4K Ultra High Definition video vast, levendige 12 megapixel foto's en kan worden gedraaid door middel van een onbeperkt, 360º bereik van beweging. De CGO3 + gimbal camera is voorzien van een hoge kwaliteit glazen 98º gezichtsveld groothoeklens en biedt handmatige camera-instellingen tijdens de vlucht.

ST16 alles-in-een controller

De ST16 Ground Station is een geintegreerde zender, ontvanger en Android-Platform die jou volledige controle over de Typhoon H geeft waardoor je gemakkelijk autonome vluchten kan programmeren en prachtige foto's en video's kan vastleggen. Het 7-inch geintegreerde scherm geeft real-time beelden van uw vlucht weer waardoor de noodzaak van een extern apparaat verloren gaat.

Digitale video downlink in HD 720p

Bekijk real-time videobeelden in HD 720p op het scherm van de ST16 zender met de geintegreerde digitale video downlink, hij heeft een bereik van maarliefst 1.6km

Team modus met Wizard en ST16

Wizard is een compacte flight controller met een eigen GPS baken waardoor het de perfecte tweede controller en homing apparaat voor de Typhoon H is. Door de Wizard die de typhoon zijn vluchtroute kan bedienen kan de cameraman de meegeleverde St16 gebruiken om zich te concentreren op het vastleggen van adembenemende foto's en video's.

Meer informatie
KleurZwart
Drone TypeHexacopter (6 motoren)
ModelTyphoon H
MerkYuneec
Gewicht (incl. batterijen) (gram)N/A
Camera MountingUitwisselbaar
CamerasensorN/A
Camera stabilisation3-assig Electronisch
In de doos1x Batterij, 1x Afstandsbediening, 8x Propeller, 16GB Geheugenkaart, Camera, Lader, Gimbal Lock, Draagband, Micro USB Kabel, Afstandsbediening oplaadkabel, Zonnekap
Koffer of tasN/A
Vliegsnelheid (m/s)13.5
Vliegtijd (min)22
Intelligent flight modesFollow Me, Home Lock, Point of Interest, Waypoints
Megapixel12.4
Object ontwijkingVoorkant
Video bereik (m)1300
Compatible met de DJI GogglesNee
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!