Yuneec Typhoon H Advanced

Momenteel niet op voorraad
Slechts 6 over
EAN
813646023124
Speciale prijs € 949,00 € 784,30 Normale prijs € 1.399,00

Yuneec Typhoon H

Prijs winnende innovatie

Volgens Yuneec is de Typhoon H is het meest geadvanceerde lucht foto- en videografie platform dat beschikbaar is in zo'n compacte vorm. Gedreven door de vraag van de klant voor een ontwerp dat meer biedt dan een traditionele quadcopter, Typhoon H levert mogelijkheden die voorheen alleen in high-end professionele aanbiedingen te vinden waren, maar dan met een consumenten prijs.

Typhoon H biedt de vlucht duur van maximaal 25 minuten tijdens het filmen met de CGO3 + 4K UHD camera. De Android-ST16 Ground Station is voorzien van een 7-inch touchscreen dat live beelden van uw vlucht in HD 720p resolutie en biedt een breed scala aan autonome vlucht modi.

Een volledig 360º uitzicht van de wereld

De 3-assige anti-vibratie CGO3 + gimbal camera legt ultra-stabiele 4K Ultra High Definition video vast, levendige 12 megapixel foto's en kan worden gedraaid door middel van een onbeperkt, 360º bereik van beweging. De CGO3 + gimbal camera is voorzien van een hoge kwaliteit glazen 98º gezichtsveld groothoeklens en biedt handmatige camera-instellingen tijdens de vlucht.

ST16 alles-in-een controller

De ST16 Ground Station is een geintegreerde zender, ontvanger en Android-Platform die jou volledige controle over de Typhoon H geeft waardoor je gemakkelijk autonome vluchten kan programmeren en prachtige foto's en video's kan vastleggen. Het 7-inch geintegreerde scherm geeft real-time beelden van uw vlucht weer waardoor de noodzaak van een extern apparaat verloren gaat.

Digitale video downlink in HD 720p

Bekijk real-time videobeelden in HD 720p op het scherm van de ST16 zender met de geintegreerde digitale video downlink, hij heeft een bereik van maarliefst 1.6km

Team modus met Wizard en ST16

Wizard is een compacte flight controller met een eigen GPS baken waardoor het de perfecte tweede controller en homing apparaat voor de Typhoon H is. Door de Wizard die de typhoon zijn vluchtroute kan bedienen kan de cameraman de meegeleverde St16 gebruiken om zich te concentreren op het vastleggen van adembenemende foto's en video's.

Meer informatie
Kleur Zwart
Drone Type Hexacopter (6 motoren)
Model Typhoon H
Merk Yuneec
Camera Mounting Uitwisselbaar
Camerasensor N/A
Camera stabilisation 3-assig Electronisch
In de doos Lader, 1x Batterij, 1x Afstandsbediening, 8x Propeller, Camera, 16GB Geheugenkaart, Draagband, Micro USB Kabel, Gimbal Lock, Afstandsbediening oplaadkabel, Zonnekap
Koffer of tas N/A
Vliegsnelheid (m/s) 13.5
Vliegtijd (min) 22
Intelligent flight modes Follow me, Point of interest, Home lock, Way points
Megapixel 12.4
Object ontwijking Voorkant
Video bereik (m) 1300