DroneLand Vliegles (1 uur)

 

Slechts 30 over
EAN
DDG_SER_100060
€ 99,00 € 81,82

DroneLand Vliegles (1 uur)

Vlieglessen van DroneLand

DroneLand biedt vlieglessen met drones aan voor beginnende én gevorderde piloten. Op ons eigen oefenterrein met eigen gecertificeerde instructeurs, leer je snel alle tips and ticks!

In de afgelopen jaren is de techniek van drones met grote stappen vooruit gegaan. Hierdoor is het vliegen vaan een drone een stuk simpeler en makkelijker geworden. Dit is goed nieuws voor alle drone piloten. Toch worden er nog veel beginnersfouten gemaakt, waardoor schade aan je drone kan ontstaan. Samen met een van onze instructeurs zorgen wij dat je eerst volgende vlucht een succes wordt!

Waarmee vliegt men tijdens een vliegles?

Tijdens onze vliegles kan je ervoor kiezen om met je eigen drone te vliegen. Hierdoor word jij de expert van je eigen drone.
Heb je geen drone tot je beschikking, maar wil je toch leren vliegen? Geen probleem! Bij de vlieglessen van DroneLand heb je de mogelijkheid om met een van onze drones te vliegen. 

Geen voorbereiding en ervaring vereist

Voorbereiding voor de vlieglessen van DroneLand is niet noodzakelijk. Voor de vlieglessen heb je geen voorgaande ervaringen nodig. Onze instructeurs zullen je met alles helpen. Wel raden wij aan om je van te voren in te lezen, of een aantal filmpjes op YouTube te bekijken. Hierdoor zal je nog meer uit je vliegles halen. Er zijn namelijk veel verschillende soorten drones met veel verschillende functies. Afhankelijk van hoe snel je het vliegen in de vingers heeft of je al eerdere vliegervaring hebt, zal de instructeur de les naar uw niveau aanpassen. Een vliegles is voor jong en oud,van 8 tot 80. DroneLand heeft reeds vele mensen naar tevredenheid veilig leren vliegen. 


Je mag ook met meerdere personen naar de vliegles komen. De lessen worden gegeven in Almere en beginnen (vaak) bij ons pand aan Annie M.G. Schmidtweg 134. Van hieruit rijden we in ongeveer 6 minuten naar een open omgeving.

Heb je nog vragen? 

Neem contact met ons op: 085 201 7421 en vraag naar Tim of Tom

Meer informatie
Kleur N/A
Drone Type N/A
Model N/A
Merk DroneLand
Camera Mounting N/A
Camerasensor N/A
Camera stabilisation N/A
In de doos N/A
Koffer of tas N/A
Vliegsnelheid (m/s) N/A
Vliegtijd (min) N/A
Intelligent flight modes N/A
Megapixel N/A
Object ontwijking N/A
Video bereik (m) N/A
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!