Reparatie


DroneLand Reparatie service

Is je drone kapot of heeft het een defect? Geen probleem! DroneLand repareert snel en vakkundig alle merken drones in ons servicepunt. Ons team is gespecialiseerd om een reparatie uit te voeren aan een scala van merken, type drone's en drone-gerelateerde producten. DroneLand is door DJI geautoriseerd reparaties uit te voeren aan je DJI drone of accesoires, waardoor je garantie behouden blijft. Hieronder vallen onder andere alle Phantom, Inspire, Spark, Ronin en Osmo modellen, en de Mavic Pro.

Reparatie procedure

DroneLand voert alle maten reparaties uit. Je hebt de keuze om je drone of apparatuur langs te brengen of op te sturen, maar stuur zo weinig mogelijk extra accessoires naar ons op (propellers, accu's, afstandsbedieningen, micro SD in de camera etc.).

Onze onderzoeks- en reparatie procedure gaat als volgt:

  1. DroneLand neemt je drone of apparatuur in handen en zal deze uitgebreid onderzoeken. De onderzoekskosten die hieraan verbonden zijn bedragen €37.50.
  2. Zodra ons team het probleem of defect heeft gevonden, zal onze gecertificeerde technicus je een offerte toesturen met bijhorende informatie.
  3. Zodra je akkoord gaat met de offerte, gaat DroneLand aan de slag met de reparatie en zullen de onderzoekskosten vervallen.

Wij voeren reparaties uit aan de volgende drones (en videoapparatuur);

DJI  (Het gehele assortiment)
Xiro Parrot

Phantom 4 Pro/ Pro+
Phantom 4 Advanced/Advanced+
Ronin/ Osmo
Spark
Mavic Pro
Inspire Series
Inspire 2 Series
Phantom Series
Phantom 2 Series
Phantom 3 Series
M Series, S Series 


Xplorer


Bebop 2
Bebop
ARdrone
Minidrone 

Staat je drone niet op de lijst? Neem dan contact met ons op via 085 201 7421 om na te gaan wat de mogelijkheden zijn.

Reparatie opsturen

Het kan zijn dat je niet in de gelegenheid bent om zelf langs te komen met je drone of apparatuur.  Dan kan je ervoor kiezen om je drone of apparatuur per post naar ons op te sturen. Om iedereen op efficiente wijze te kunnen helpen, verzoekt DroneLand je om een voorafgaand een e-mail te sturen waarin kort samengevat staat wat er defect is aan je drone en/of apparatuur, of wat je gerepareerd zou willen hebben. Na ongeveer 10 minuten zal je een automatisch gegenereerde e-mail, met een ticketnummer, ontvangen. Dit ticketnummer is uniek. Wij verzoeken je om op de zending van je drone en/of apparatuur het ticketnummer te vermelden, hierdoor weten wij bij ontvangst waar de reparatie over gaat. 

Tarieven

Onderzoekskosten
Deze kosten vervallen indien je de reparatie door DroneLand laat uitvoeren
€37.50 incl. BTW
Vliegklaar maken van je drone
DroneLand installeert de nieuwste firmware en helpt bij registratie en koppeling van je tablet en telefoon aan de drone. 
€37.50 incl. BTW
Reparatie uur tarief
DIt is exclusief de eventuele onderdelen die voor reparatie nodig zijn
€85.00 incl. BTW

Verzendadres en contact informatie

Annie M.G. Schmidtweg 134
1321 NB Almere
info@droneland.nl
085 201 7421