ReparatieUw Drone snel en vakkundig gerepareerd
Wij voeren reparaties uit aan de volgende drones (en videoapparatuur);
 

DJI  (Het gehele assortiment) Yuneec Xiro Parrot

Phantom 4 Pro/ Pro+
Phantom 4 Advanced/Advanced+
Ronin/ Osmo
Mavic Pro
Inspire Series
Inspire 2 Series
Phantom Series
Phantom 2 Series
Phantom 3 Series
M Series, S Series 


H920
Typhoon H
Q500 


Xplorer


Bebop 2
Bebop
ARdrone
Minidrone 


Staat uw drone niet op de lijst? Neem dan contact met ons op via 085 201 7421 om na te gaan wat de mogelijkheden zijn.


DroneLand Reparatie service

Wij zijn gespecialiseerd in een scala aan merken, type drone's en drone-gerelateerde producten. Ook verzorgen wij de reparatie van uw toestel zodanig dat uw garantie behouden blijft. DroneLand is door DJI geautoriseerd reparaties uit te voeren aan uw DJI product. Hieronder vallen onder andere alle Phantom modellen, Inspire modellen, de Mavic pro, Ronin modellen, Osmo modellen etc. Hierdoor blijft uw garantie (indien deze nog van toepassing is) behouden.


Reparatie procedure
U kunt gerust bij ons terecht voor reparaties in alle maten en vormen. U heeft de keuze om uw drone of apparatuur langs te brengen of op te sturen. Stuur alstublieft zo weinig mogelijk extra accessoires toe (propellers, accu's, afstandsbedieningen, micro SD in de camera etc.). Onze onderzoeks en reparatie procedure gaat als volgt; wij nemen uw drone of apparatuur in handen en zullen deze uitgebreid onderzoeken, de onderzoekskosten bedragen 37,50. Zodra wij het probleem of defect hebben ondervonden zullen wij u een offerte toesturen met bijhorende informatie. Zodra u akkoord gaat met de offerte gaan wij aan de slag met de reparatie en vervallen de onderzoeks kosten.


Reparatie opsturen
Het kan zijn dat u niet in de gelegenheid bent om zelf langs te komen met uw drone of apparatuur. Geen zorgen, u kunt ervoor kiezen om het per post naar ons op te sturen. Om iedereen op efficiente wijze te kunnen helpen krijgen onze klanten een ticketnummer toegewezen zodat wij bijvoorbeeld bij het ontvangen van een zending direct weten waar het om gaat. Dit ticketnummer is uniek. Indien u een te repareren product opstuurt, stuur ons dan per e-mail kort samengevat wat er defect is aan uw drone/ apperatuur en licht toe wat er gerepareerd dient te worden, u krijgt na ongeveer 10 minuten automatisch een antwoord van ons e-mail systeem met daarin vermeld welk ticketnummer u heeft gekregen, gelieve dit ticketnummer vermelden op de zending zodat wij bij ontvangst weten waar het om gaat.


Tarieven:
Onderzoekkosten 37,50 Incl. BTW. Deze kosten vervallen indien u uw reparatie bij ons laat uitvoeren

Vliegklaar maken van uw drone: 37,50 Incl. BTW (Nieuwste firmware installeren en hulp bij registratie en koppeling van tablet of telefoon)
Reparatie tarief: 85,00 per uur Incl. BTW (Dit is exclusief de eventuele onderdelen die voor de reparatie nodig zijn).


Verzend adres en contact informatie:
Annie M.G. Schmidtweg 134
1321 NB Almere
info@droneland.nl
085 201 7421