Showroom

Om onze klanten optimaal te kunnen ondersteunen hebben we naast onze uitgebreide webshop ook een ruime showroom en een servicepunt ingericht. Hier kun je in alle rust, zonder opdringerige verkoper de nieuwste producten bekijken, advies inwinnen of gewoon koffie drinken en met andere drone geinteresseerden over drone's praten en contacten leggen. Indien gewenst helpen onze vriendelijke collega's je graag met al je vragen.

Ook voor technische ondersteuning en vragen over opleidingen wordt je op verzoek door de juiste collega geholpen! Ook voor schades aan je drone kun je altijd binnenlopen, of nog beter op afspraak langs komen. Onze collega's van de technische dienst kunnen afhankelijk van de schade meestal direct een indicatie van de kosten en verwachte reparatietijd geven.


DroneLand in Almere. Je bent altijd welkom, ook voor koffie!

In onze showroom vindt je altijd een selectie van de nieuwste drones, overzichtelijk gerangschikt op fabrikant en type. Ook is het mogelijk om de drones vliegend te zien!


De DJI Inspire 2 is de nieuwste lichtgewicht high-end drone van DJI. Deze drone is vooral populair voor het maken van luchtfoto's, en als aerial production tool binnen de film en tv industrie. 


Wil je een drone live in actie zien? Alle modellen in de showroom kunnen we veilig voor je testvliegen!

De ontwikkeling binnen de drone industrie leveren zeer interessante nieuwe technieken op die hun weg vinden naar onder andere de fotografie en de film en tv wereld. Een goed voorbeeld hiervan is de DJI Osmo, leverbaar in meerder varianten en configuraties. 

Ook dit mooie, inovatieve apparaat is in onze showroom in meerder varianten te bekijken.

DroneLand servicepunt:

Annie M.G. Schmidtweg 134
1321 NB Almere
085-201 7421

Openingstijden DroneLand

Maandag t/m vrijdag 09.00 t/m 18.00 uur
Zaterdag 09.00 uur tot 17.00 uur

Aanvullende informatie & ondersteuning over onze producten vind je op:


www.droneland.tips