Showroom

Om onze klanten optimaal te kunnen ondersteunen heeft DroneLand, naast onze uitgebreide webshop, ook een ruime showroom met servicepunt ingericht. Hier kun je in alle rust en zonder opdringerige verkopers, de nieuwste producten bekijken of gewoon koffie drinken en met andere drone geinteresseerden over drone's praten. Wanneer je hulp nodig hebt of klaar bent om een product aan te schaffen, helpt een van onze vriendelijke collega's je verder.  

Ook voor technische ondersteuning en vragen over opleidingen word je op verzoek door de juiste collega geholpen! Ook voor schades aan je drone kun je altijd binnenlopen. Wanneer je een afspraak maakt om langs te komen, kunnen we je nog sneller helpen. Onze collega's van de technische dienst kunnen, afhankelijk van de schade, meestal direct een indicatie van de kosten en verwachte reparatietijd geven.


DroneLand in Almere. Je bent altijd welkom, ook voor koffie!

Drone demonstraties

In onze showroom kan je een grote selectie van de nieuwste drones bezichtigen, die zijn gesorteerd op fabrikant en type. Ook bestaat er de mogelijkheid om alle drones die in de showroom aanwezig zijn, door onze collega's te laten testvliegen. Hierdoor kunt u zien hoe de drone zich beweegt, waardoor u een gedetailleerd beeld krijgt van de drone waarin je geïntereseerd bent. Vraag eenn van onze collega's voor een demonstratie. 

Enkele voorbeelden van de beschikbare drones zijn de DJI Inspire 2 en de DJI Osmo. De DJI Inspire 2 is de nieuwste lichtgewicht high-end drone van DJI. Deze drone is vooral populair voor het maken van luchtfoto's en als aerial production tool binnen de film en tv industrie. De ontwikkeling binnen de drone industrie leveren zeer interessante en nieuwe technieken op, die hun weg vinden naar onder andere de fotografie en de film en tv wereld. Een goed voorbeeld hiervan is de DJI Osmo, leverbaar in meerder varianten en configuraties. 

DroneLand servicepunt:

Annie M.G. Schmidtweg 134
1321 NB Almere
085-201 7421

Openingstijden DroneLand

Maandag t/m vrijdag 09.00 t/m 18.00 uur
Zaterdag 09.00 uur tot 17.00 uur

Aanvullende informatie en ondersteuning over onze producten kan je vinden op:

www.droneland.tips