C2 label voor de Mavic 3 Enterprise, Thermal en Multispectral

C2 Label aanvragen voor DJI Mavic 3 Enterprise, Thermal of Multispectral

Het C2 Label voor de DJI Mavic 3 Enterprise, Thermal of Multispectral is vanaf 29-08-2022 beschikbaar! In deze blog vertellen we u hoe u deze kunt aanvragen.

Aanvragen

Het aanvragen van de C2 Label is zeer eenvoudig.

Nadat u het toestel heeft geüpdatet naar de nieuwste versie (Aircraft Firmware: v07.01.10.0 of hoger). Krijgt u de volgende melding:

Vervolgens klikt u op 'Go to Apply'. Waarna u het volgende scherm ziet.

Vervolgens geeft u 'Akkoord'. En op klikt u op 'Submit' om door te gaan. Waarna u hin het volgende scherm komt:

Nu is het C2 label aangevraagd!. U kunt de status van de aanvraag bekijken op https://repair.dji.com/certification/list.

Mocht u de eerste melding hebben weg geklikt of zeker van zijn dat u de C2 label heeft aangevraagd. Dan kunt u dit controleren door naar het beginscherm te gaan.

Waarna u links boven klikt op 'mijn account'.

Vervolgens scrolt u naar beneden en klikt u op 'Service and Support'.

Daarna klikt u op 'C2 Class Identification Label' Hier kunt u de label ook aanvragen. Mocht u het label al hebben aangevraagd dan verschijnt het volgende scherm. 

Als u deze nog niet heeft aangevraagd, zal u naar het aanvraag scherm worden gestuurd.

U moet een enig tijd wachten voordat u het label ontvangt. In de bijgeleverde instructies kunt u vinden hoe u het C2 label moet plaatsen op u drone.

Let op!

De standaard propellers van de Mavic 3 Enterprise series zijn niet geschikt voor het C2 Label. Hiervoor zijn de DJI Mavic 3 Enterprise Series Low-Noise Propellers geschikt

Vragen?

Mocht u na het lezen van deze blog er toch niet helemaal uit zijn gekomen, geen probleem. Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!