Maandelijkse Archieven: Juli 2021

  1. De 9 belangrijkste kenmerken van de DJI Matrice 300 RTK

    De 9 belangrijkste kenmerken van de DJI Matrice 300 RTK

    DJI Matrice 300 RTK

    DJI heeft de Matrice 300 RTK pasgeleden op de markt gebracht. DJI heeft alle feedback die ze ontvangen hebben van experts op het gebied van drones, verwerkt in dit nieuwe toestel. Dit resulteert in een drone met heel veel nieuwe kenmerken en functies.  In deze blog geven wij meer inzicht in de 9 belangrijkste en mooiste nieuwe functies van de DJI Matrice 300 RTK.

    1. Het vernieuwde ontwerp voor betere veiligheid en prestaties

    Na het uitklappen van de opvouwbare armen zie je dat de props en motoren van de M300 RTK naar beneden wijzen. Het zwaartepunt van het toestel zit boven de propellers, wat zorgt voor ongekende wendbaarheid, acceleratie en ook manoeuvreren mogelijk maakt, zelfs bij harde wind en zware omstandigheden. Door dit ontwerp hebben de sensoren voor het vermijden van obstakels ook vrij zicht. Bovendien zorgt dit ervoor dat de RTK GPS antennes op het puntje van de armen gemonteerd konden worden. Hierdoor

    Lees meer »
  2. De DJI Matrice 300 RTK : Primary Flight Display (PFD)

    De DJI Matrice 300 RTK : Primary Flight Display (PFD)

    Met de DJI Primary Flight Display op de Matrice 300 heeft DJI een nieuwe manier gecreëerd voor piloten om van hun drones de belangrijke vluchtinformatie in te zien. Deze verbeterde vluchtinterface vergroot het omgevingsbewustzijn van de piloot en de daarmee ook de veiligheid van de vlucht en het luchtruim.

    In deze blog geven wij meer informatie over de PFD, wat je hier allemaal mee kan en hoe het jouw vlucht als piloot van een Matrice 300 nog gemakkelijker kan maken. DJI heeft alle essentiële informatie die jij nodig hebt tijdens de vlucht geïntegreerd in een nieuwe en innovatieve interface. In de nieuwe PFD gebeurt heel veel, hieronder leggen wij alles duidelijk uit!

    Geschiedenis:

    De 6 belangrijke indicatoren

    In de voorgaande jaren zijn er grote stappen gemaakt wat betreft vluchtinformatie en het ontwikkelen van steeds veiligere vluchten. Een mijlpijl in deze periode was de oprichting van de Aviation Sixpack, zes vlieginstrumenten

    Lees meer »