Hoe verbind je de DJI Inspire 1 met de Remote Controller?

Wanneer je de DJI Inspire 1 ontvangt, zal het toestel al met de afstandsbediening gekoppeld zijn. Dit wordt standaard op deze manier vanuit de fabriek geleverd. De koppeling tussen de Inspire 1 en de Remote Controller kan wel verloren gaan door een firmware update of reparatie. Je moet dan de afstandsbieding zelf weer koppelen aan het toestel. Dit is helemaal niet moeilijk. DroneLand laat je zien hoe je eenvoudig de verbinding tussen je Inspire 1 en de afstandsbediening kan herstellen. 

Wat heb je nodig?

  • DJI Inspire 1
  • Afstandsbediening
  • Telefoon of Tablet met DJI Go App
  • Paperclip of kleine schroevendraaier
  • Een Intelligent Battery op tenminste 50%

Wat moet je doen?

  1. Zet de Inspire 1 en afstandsbediening aan. Open vervolgens de DJI Go App. 
  2. Open het menu. Dit is de knop met streepjes en de remote controller aan de bovenkant van het scherm. 

    DJI Inspire 1 binden met remote, menu knop

  3. Open de 'Remote Controller Settings'. Dit is het derde tabblad in het menu. Je kan hem herkennen aan het afstandsbediening icoontje. 

    DJI Inspire 1 binden met remote, remote controller settings

  4. Scroll volledig naar beneden en druk op 'Linking RC'. De afstandsbediening zal vervolgens 60 seconden lang gaan piepen. In deze 60 seconden moet jij op het knopje van de Inspire 1 drukken om de afstandsbediening te koppelen. 

    DJI Inspire 1 binden met remote, linking RC

  5. Druk op de rode 'Pair' knop van de DJI Inspire 1. Deze zit verstopt onder een klepje. Deze knop moet je indrukken om het toestel te verbinden met de remote.

    DJI Inspire 1 binden met remote, pair knop
     
  6. Wanneer je dit succesvol binnen de 60 seconden hebt gedaan, zal de afstandsbediening stoppen met piepen. Op het scherm van je toestel zal  'Linking Complete' staan. Nu heb je toegang tot het beeld van de camera en alle instellingen van de Inspire 1. 
  7. Goed gedaan! Je hebt de DJI Inspire 1 aan de afstandsbediening gekoppeld. Je kan nu weer genieten van je DJI Inspire 1.

Contact

Vragen over je Inspire 1 en de afstandsbediening?  Stel hieronder je vraag, of neem contact op met ons support team via [email protected] of op 085 - 2017421