DroneLand breidt uit in België

DroneLand breidt uit in België

DroneLand is verheugd om officieel aan te kondigen dat we ons zullen vestigen in België. Ja, je leest het goed! We gaan fysiek uitbreiden naar België en we kunnen niet wachten om onze passie voor drones en innovatieve technologie met onze Belgische klanten nog beter te kunnen delen.

Waarom België?

De afstand vanaf onze zuidelijker gelegen klanten richting onze huidige locatie kan soms een obstakel zijn om ons te bezoeken. We willen elke klant in België de gelegenheid bieden om gemakkelijk toegang te krijgen tot onze producten, services en expertise zonder al te ver te reizen. Door ons fysiek in België te vestigen, willen we onze dienstverlening nog toegankelijker maken en onze klanten de best mogelijke ervaring bieden.

Vertrouwde services en diensten

Eén van onze belangrijkste doelen bij deze uitbreiding is om onze befaamde services en diensten aan te bieden vanuit een lokale vestiging. De passie voor drones, hoogwaardige producten en onze expertise zullen allemaal een integraal onderdeel zijn van de DroneLand-ervaring in België. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste drone-modellen, accessoires of professionele adviezen, u kunt erop vertrouwen dat DroneLand uw partner in dronetechnologie blijft. Ook in België staan wij altijd klaar om u te voorzien van de juiste informatie en helpen wij u bij het beantwoorden van al uw vragen.

Locatie

DroneLand in België is gevestigd op DronePort in Sint-Truiden. De locatie van DronePort is een voormalige militaire luchthaven en was sinds het begin van de 20ste eeuw één van de belangrijkste luchtvaartcentra in België en Europa. De luchthaven speelde een belangrijke rol in de Tweede Wereldoorlog en was vanaf dat moment een van de leidende opleidingscentra voor de Belgische militaire luchtvaart. In 1996 werd de locatie ontmanteld en werd de militaire activiteit elders gehuisvest.

Door de uitgebreide testmogelijkheden en de centrale ligging is dit de ideale locatie voor DroneLand. DronePort beschikt o.a. over een buiten vliegkooi, een start en landingsbaan en diverse testlocaties. Daardoor zijn er genoeg mogelijkheden om te kunnen vliegen. Daarnaast is het ook bijzonder om op Droneport zowel bemande als onbemande luchtvaart samen te zien komen.

Ons team

Met het openen van onze nieuwe vestiging zijn wij ook verheugd om Guy Verhoeven te introduceren als Sales Manager voor Droneland België. Met zijn uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van de industrie, zal Guy een centrale rol spelen in het tot stand brengen en koesteren van sterke relaties met onze Belgische klanten. Zijn passie voor drones en toewijding aan het leveren van uitzonderlijke klantenservice sluiten perfect aan bij onze waarden bij Droneland. Op deze manier zal Guy "the Belgium touch" geven aan DroneLand in België.'

 

 

We kijken ernaar uit om ons enthousiasme voor drones verder met België te delen en samen met jullie nieuwe hoogten te bereiken.

Wij zien u graag bij:

DroneLand België

DronePort

Lichtenberglaan 1090

3800 Sint-Truiden

www.droneland.be

+32 (0) 11987547

[email protected]