Hoe zet je de DJI Inspire 2 in travelmode en (de)monteer je de camera?

De DJI Inspire 2 is makkelijk mee te nemen op reis. Je kan het toestel eenvoudig in travelmode zetten, waardoor hij kleiner en steviger opgeborgen zal zijn. Ook is het mogelijk om de camera af te nemen, waardoor de Inspire 2 nog minder ruimte in beslag neemt. Vincent laat je stapsgewijs zien hoe je eenvoudig de Inspire 2 in en uit travelmode zet en de camera kan (de)monteren. 

Het in- en uitschakelen van travelmode

  1. Het in- en uitschakelen van de travelmode op de Inspire 2 is zeer eenvoudig. In tegenstelling tot de DJI Inspire 1, heb je bij de Inspire 2 de afstandsbediening niet meer nodig. Je kan de Inspire 2 in en uit travelmode halen, door de aanknop 5 keer achter elkaar in te drukken. Je zal dan zien dat de LED lampjes op het toestel met elke druk voller zullen lopen. De Inspire 2 zal nu uit travelmode komen en zichzelf aanzetten. Wanneer je de Inspire 2 in travelmode zet, zal het toestel zichzelf uitschakelen. 

    DJI Inspire 2 travelmode aan en uitzetten

Het (de)monteren van de camera

  1. Om de camera onder de DJI Inspire 2 te monteren, hoef je het toestel niet uit te schakelen. Je moet wel op de twee puntjes op de ring van de camera letten. Op de ring van de camera zit namelijk één rode en één witte punt. Wit betekent dat hij unlockt is, en rood geeft aan dat de camera vast zit.

    DJI Inspire 2 camera installeren puntjes

  2. Onder de DJI Inspire 2 hangt een mechanisme waarin je de camera kunt klikken en vervolgens vast kan draaien. Je begint met het witte puntje op de ring van de camera uit te lijnen met het rode puntje op het mechanisme van de DJI Inspire 2. Je zal voelen dat je de camera er moeiteloos in past. 

    DJI Inspire 2 camera installeren puntjes onder drone

  3. Draai vervolgens de ring met puntjes 45 graden totdat het rode puntje gelijk staat met het puntje op de DJI Inspire 2. De camera zit dan goed vast en zal zichzelf vervolgens gaan opstarten. Hierna kan je de camera gelijk gebruiken. 
  4. Om de camera vervolgens te demonteren, moet je de quick-release knop gebruiken. Deze knop zit aan de zijkant van het mechanisme. Houdt met één hand de ring van de camera vast en met de andere hand druk je de quick-release knop in. Terwijl je de knop ingedrukt houdt, kan je de ring van de camera terug naar het witte puntje draaien. Je kan nu je camera uitnemen.

    DJI Inspire 2 camera demonteren quick-release knop

Contact

Heb je nog vragen over de travelmode en camera van de DJI Inspire 2? Stel hieronder je vraag, of neem contact op met ons support team via [email protected] of op 085 - 2017421