Hoe verbind je de DJI Mavic Pro met de Remote Controller?

Wanneer je de DJI Mavic Pro ontvangt, zal het toestel al met de afstandsbediening gekoppeld zijn. Dit wordt standaard op deze manier vanuit de fabriek geleverd. De koppeling tussen de Mavic en de Remote Controller kan wel verloren gaan door een firmware update of reparatie. Je moet dan de afstandsbieding zelf weer koppelen aan het toestel. Dit is helemaal niet moeilijk. DroneLand laat je zien hoe je eenvoudig de verbinding tussen je Mavic en de afstandsbediening kan herstellen. 

Wat heb je nodig?

  • DJI Mavic Pro
  • Afstandsbediening
  • Intelligent Flight Battery op minimaal 50% batterij
  • Tablet of Telefoon
  • RC Kabel 
  • Kleine schroevendraaier of Paperclip

Wat moet je doen?

  1. Zet de afstandsbediening en DJI Mavic Pro Aan. Zorg ervoor dat je mobiele toestel met de juiste RC Kabel is verbonden aan de afstandsbediening. Start vervolgens de App en ga naar het scherm van je drone. 
  2. Open het menu. Dit is de knop met streepjes en de remote controller aan de bovenkant van het scherm. 
  3. Open de 'Remote Controller Settings'. Dit is het derde tabblad in het menu. Je kan hem herkennen aan het afstandsbediening icoontje. 

    DJI Mavic Pro Remote Binden, remote icoontje

  4. Scroll volledig naar beneden en druk op 'Linking RC'. De afstandsbediening zal vervolgens 60 seconden lang gaan piepen. In deze 60 seconden moet jij op het knopje van de Mavic Pro drukken om de afstandsbediening te koppelen. 

    DroneLand Remote Linking RC

  5. Druk op het knopje op de DJI Mavic Pro. De knop bevindt zich aan de zijkant van het toestel, onder een klein klepje. Onder het klepje zie je een lampje. Boven dit lampje zit een zwart knopje. Druk deze in met je kleine schroevendraaien of paperclip. 

    DJI Mavic Pro Remote Binden, Knop toestel

  6. Wanneer je dit succesvol binnen de 60 seconden hebt gedaan, zal de afstandsbediening stoppen met piepen. Op het scherm van je toestel zal  'Linking Complete' staan. Nu heb je toegang tot het beeld van de camera en alle instellingen van de Mavic Pro. 
  7. Goed gedaan! Je hebt de DJI Mavic Pro aan de afstandsbediening gekoppeld. Je kan nu weer genieten van je DJI Mavic Pro. 

Contact

Vragen over je Mavic Pro en de afstandsbediening?  Stel hieronder je vraag, of neem contact op met ons support team via [email protected] of op 085 - 2017421