DJI Mavic 3 Classic

DJI Mavic 3 Classic

DJI heeft vandaag de Mavic 3 classic gelanceerd. De Mavic 3 Classic is een betaalbare professionele drone voor het creëren van content.

In 2021 lanceerde DJI al de Mavic 3 standaard en de Mavic 3 Cine. Daar komt nu dan de Mavic 3 classic naast. De Mavic 3 classic is de eerste DJI-drone uit de doos met een C1 Label wat het mogelijk maakt om de drone te gebruiken in de open subcategorie A1. De Mavic 3 classic is een betaalbare drone met het uiterlijk van de eerder Mavic 3 drones. De drone is daardoor goed te gebruiken voor het maken video en foto’s.

Veder beschikt de Mavic 3 classic over een Hasselblad camera met een 4/3 CMOS sensor. Die volgens de richtlijnen van Hasselblad is ontworpen, hierdoor is elke pixel van de sensor gekalibreerd wat levendig en natuurlijke kleuren oplevert. Daarnaast maakt de drone foto’s van 20 megapixel en maak je video’s in 4k tot wel 120 frames per seconde.

Verder beschikt de drone over een vliegtijd van ongeveer 40 minuten, waardoor je meer tijd hebt om het perfecte plaatje te maken. Mede door zijn extreme precies creëer je gemakkelijk foto’s met een langere sluitertijd en bij weinig licht.

Nieuw is de cruise control modus. Hierbij vliegt de drone in cruise control zonder dat de piloot gebruik maakt van de stuurknuppels. Hierdoor vlieg je moeiteloos lange afstanden en creëer je zonder onnodige trillingen soepele video opnames.

Verder beschikt de Mavic 3 classic over O3+. Hiermee heb je een live video transmissie van 1080p/60fps. En heb je een zendbereik tot ongeveer 15 kilometer.

Kortom is de Mavic 3 een goede betaalbare drone voor het creëren van professionele content voor zowel foto als video en heb je door zijn lange vliegtijd de mogelijkheid om het perfecte plaatje te creëren.