Hoe verbind je de DJI Phantom 4 series met een Remote Controller?

Wanneer je een drone uit de DJI Phantom 4 series ontvangt, is het toestel al reeds met de afstandsbediening gekoppeld. Dit wordt standaard op deze manier vanuit de fabriek geleverd. De koppeling tussen de Phantom 4 en de Remote Controller kan wel verloren gaan door een firmware update of reparatie. Je moet dan de afstandsbieding zelf weer koppelen aan het toestel. Dit is helemaal niet moeilijk. DroneLand laat je zien hoe je eenvoudig de verbinding tussen je Phantom en de afstandsbediening kan herstellen. 

Wat heb je nodig?

  • Een drone uit de DJI Phantom 4 series
  • Je Phantom 4 afstandsbediening
  • Flight Battery op minimaal 50% batterij
  • Tablet of Telefoon
  • Kleine schroevendraaier of Paperclip

Wat moet je doen?

  1. Zet de afstandsbediening en DJI Phantom 4 aan. Start vervolgens de DJI Go App. 
  2. Open het menu. Dit is de knop met streepjes en de remote controller aan de bovenkant van het scherm. 
  3. Open de 'Remote Controller Settings'. Dit is het derde tabblad in het menu. Je kan het herkennen aan het afstandsbediening icoontje. 
  4. Scroll volledig naar beneden en druk op 'Linking RC'. De afstandsbediening zal vervolgens 60 seconden lang gaan piepen. In deze 60 seconden moet jij op het knopje van de Phantom 4 drukken om de afstandsbediening te koppelen. 
  5. Druk op het knopje op de DJI Phantom 4. De knop bevindt zich aan de zijkant van het toestel. Het rood knipperend lampje is de pairing knop. Druk deze in met je kleine schroevendraaien of paperclip, om je toestel in pairing modus te zetten.

    DJI Phantom 4 binding met rc, pair knop

  6. Wanneer je dit succesvol binnen de 60 seconden hebt gedaan, zal de afstandsbediening stoppen met piepen. Op het scherm van je toestel zal  'Linking Complete' staan. Nu heb je toegang tot het beeld van de camera en alle instellingen van de Phantom 4. 
  7. Goed gedaan! Je hebt de DJI Phantom 4 aan de afstandsbediening gekoppeld. Je kan nu weer genieten van je DJI Phantom 4. 

Contact

Vragen over je Phantom 4 en de afstandsbediening?  Stel hieronder je vraag, of neem contact op met ons support team via [email protected] of op 085 - 2017421