DroneLand Experience Days 2023 groot succes!

DroneLand Experience Days 2023 groot succes!

Op donderdag 5 en vrijdag 6 oktober kwamen drone liefhebbers samen tijdens de DroneLand Experience days. Op 5 oktober waren we te vinden in Nederland. Vervolgens ging het spektakel door richting België op 6 oktober, waar we niet alleen de grens overstaken maar ook de opening vierden van onze nieuwe locatie. Dit tweedaagse evenement gaf een inkijk in de fascinerende wereld van drones en de bijbehorende innovatie, technologie en mogelijkheden.

De DroneLand Experience Days waren veel meer dan zomaar een bijeenkomst. Het was een evenement, waar de nieuwste drone-technologieën werden tentoongesteld en gedemonstreerd.

Tijdens dit evenement werden bezoekers getrakteerd op demonstraties van verschillende drones. Van onder andere de Matrice 350, een multifunctionele enterprise drone. De DJI Inspire 3 die misschien wel de revolutie is op het gebied van cinematisch dronevliegen. De nieuwe DJI Mini 4 Pro en de DJI Dock, een innovatief systeem dat autonome drone-operaties mogelijk maakt, wat een glimp bood van de toekomst van autonome luchtvaart.

Het hoogtepunt van deze dagen was niet alleen de geavanceerde technologieën, maar ook de drone operators zelf. Drone professionals, van beginners tot ervaren piloten, kwamen samen om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en hun passie voor drones te delen.

Bedankt aan iedereen die deel uitmaakte van dit evenement en wie weet tot volgend jaar!

Aftermovie

Heb je deze dag gemist? of wil je deze dag herbeleven? Check dan onze aftermovie!