DroneLand op de FD Gazellen 2023

DroneLand op de FD Gazellen 2023

Op donderdag 23 november 2023 nam DroneLand deel aan de feestelijke uitreiking van de FD Gazellen Awards 2023. Voor de eerste keer mochten we officieel de titel FD Gazelle dragen, waarbij we vernamen dat we de 49e plaats hadden behaald in de categorie Middelgroot. Deze erkenning verleende extra waarde aan ons succes.

Deze mijlpaal markeert een hoogtepunt in ons jaar 2023, en we feliciteren onze mede-FD Gazellen van harte met hun prestaties. Het is inspirerend om te zien hoe bedrijven vastberadenheid en groei weten te realiseren, en we voelen ons vereerd om deel uit te maken van deze indrukwekkende gemeenschap.

Deze erkenning weerspiegelt niet alleen onze inzet, maar ook de sterke samenwerking met onze gewaardeerde partners en de steun van onze klanten. Onze dank gaat uit naar allen die hebben bijgedragen aan dit succes.

Nu richten we onze blik op de toekomst, vol verwachting en enthousiasme over wat deze nog meer voor DroneLand in petto heeft. We zijn vastbesloten om ons streven naar excellentie voort te zetten en blijven ons inzetten voor innovatie en groei. Het is een opwindende reis, en we zijn dankbaar dat we deze met jullie allen kunnen delen.

Op naar nieuwe hoogten en nog meer successen in de wereld van drones!