De luchtvaart verkennen met Drones: DroneLand op de strategieweek van Brussels Airport

De luchtvaart verkennen met Drones: DroneLand op de strategieweek van Brussels Airport

Bij DroneLand zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om de mogelijkheden van drones te demonstreren. Onlangs kregen we de kans om deel te nemen aan de strategieweek van Brussels Airport Company, waar we onze expertise mochten delen met de medewerkers van een van de drukste luchthavens van Europa.

Jan Keymis van Skeydrone stond samen met Guy Verhoeven, centraal tijdens het evenement. Met hun vaardigheden en kennis lieten zij zien hoe drones een revolutie kunnen teweegbrengen in het proces van vliegtuiginspecties.Het was een unieke gelegenheid om de voordelen van deze technologie uit eerste hand te ervaren.

Een speciale vermelding gaat uit naar Skeydrone, onze partner die ons ondersteunde tijdens dit gewelidige event. Hun bijdrage was essentieel om dit evenement tot een succes te maken.

We zijn enorm dankbaar voor de interesse en betrokkenheid van de medewerkers van Brussels Airport. Hun enthousiasme en vragen toonden aan dat er een grote bereidheid is om nieuwe innovaties te omarmen en te verkennen.

 

Al met al was de Drone Safari op de strategieweek van Brussels Airport Company een onvergetelijke ervaring. We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en te zien hoe drones de luchtvaartsector blijven transformeren.