DJI FLYCART 30 cargo drone voor het eerst te zien in Europa

DJI FLYCART 30 cargo drone voor het eerst te zien in Europa

Als de all-in-one aanbieder op het gebied van drones hebben wij het voorrecht gehad om als eerste de langverwachte DJI FlyCart 30 te verwelkomen. Voor partijen in Nederland en België die de grenzen van dronebezorging willen verkennen, bieden wij nu de mogelijkheid om deze geavanceerde drone te bekijken en te bestellen. De introductie van de DJI FlyCart 30 markeert een belangrijke mijlpaal in de voortdurende evolutie van de bezorgdrone-markt en opent nieuwe mogelijkheden voor innovatie en vooruitgang.

30 kg payloadcapaciteit

Met een maximale payloadcapaciteit van 30 kg en een optioneel liersysteem, is de DJI FlyCart 30 ontworpen om een breed scala aan leveringsbehoeften te ondersteunen. Of het nu gaat om het transporteren van pakketten, medische benodigdheden, of zelfs landbouwgoederen, deze drone is in staat om de helpende hand te bieden. De robuustheid van de drone wordt verder onderstreept door zijn IP 55-classificatie, wat betekent dat hij bestand is tegen stof en water, waardoor hij in verschillende weersomstandigheden kan opereren.

De DJI FlyCart 30 is uitgerust met een EPP-laadbak van 70 liter, waardoor een veilige en beschermde transportomgeving voor goederen wordt gegarandeerd. Daarnaast zorgt het O3 Transmissie systeem voor een betrouwbare en heldere communicatie over lange afstanden, wat essentieel is voor effectieve leveringsoperaties.

Toepasbaarheid

Gezien de capaciteiten en specificaties zal de inzet van de DJI FlyCart 30 voornamelijk vallen onder de Specifieke categorie van drone-operaties. Dit houdt in dat operators moeten voldoen aan bepaalde eisen en een operationele vergunning moeten aanvragen om de drone voor leveringsdoeleinden te gebruiken. De drone alleen al vertegenwoordigt een aanzienlijke investering, met een prijskaartje van een kleine 20.000 euro.